Seks bedste valg af vægdekorationer

 

Efter en lang og omhyggelig undersøgelse, har vi samlet seks bedste vægdekorationer til dit hjem og kontorindretning

71DWs9VjRtL._AC_SL1500_

Lille jernramme: Denne form for lille jernramme er meget velegnet til soveværelse og stue.Du kan hænge nogle små planter og yndlings små ornamenter på den.Det er et lille ornament med håndlavede karakteristika.Når planterne vokser op, kan de dækkes.Det er lidt og enkelt.
Utility: det fungerer som tøjstativer eller flydende minihylder

81iGWqLGEqL._AC_SL1500_

Håndlavede stofpynt: Dette minder meget om en hængetaske på væggen, der hovedsageligt bruges som hængende toilettaske, fugtig hængetaske eller hængende makeuptaske.

A201

Nordisk dekoration: Denne dekoration er faktisk ret almindelig i vores liv.På det moderne ejendomsindretningsmarked er der mange mennesker, der har en tendens til at bruge denne nordiske stil.Denne type stil vil bruge flere linjer og teksturer i dekorative vægdesign i metal, som ser tykkere ud.Stærke farver, udsøgte former og dekorative malerier i europæisk og amerikansk stil kan nemt skabe en luksuriøs og harmonisk elegant rumatmosfære.

A105

Gear: Gear var oprindeligt en del af maskinen, men efter nogle forbedringer af jernkunstkunstnere er jernkunstudstyr meget populært blandt dekorationselskere på grund af dets enkle stil.

AAAB61

Metaltræ, fuglekunstvægdekoration: Ginkgotræer, påskeliljer, små jerntræer, har et smukt visuelt præg og ser meget naturligt ud i stilen.Hængt på væggen, er de vant til at blive hængt i børneværelse, børnehaveskole.Det er fuld af sol og afspejler en fredfyldt atmosfære.EKR har en, som er meget populær: sol-metal vægkunstindretning.

81CWfA9jovL._AC_SL1500_

Ur: Denne slags smedejernsvægur er blevet elsket af offentligheden.Det føles lidt som klassisk musik i USA.Det er blevet moderigtigt på trods af dets udseende på bondehusets vægur.Den er også meget populær på væggen.Jeg kan virkelig godt lide det.Lidt varm atmosfære.

51kXdrF2ltL._AC_SL1022_


Posttid: 04-09-2020