Dør og vindu fargematching

Hjemmedekorasjon (Slik som: Stemware vinstativ til barrestaurant, hengende stenkerstativer, vinglassholderstativ....) er veldig viktig, og fargetilpasningen til hjemmedører og vinduer er like viktig!

Vi hører ofte et ord: fairy color matching.Fargetilpasning er gjennomtenkt, og farge har også sine egne følelsesmessige egenskaper.Når fargen passer godt til dører og vinduer, er det en behagelig hjemmedør- og vindusfargeskala.
https://www.ekrhome.com/rustic-coffee-tables-with-storage-wood-living-room-tables-industrial-metal-shelf-modern-vintage-sofa-side-tables-cocktail-space-saving- arrangør-valnøtt-svart-produkt/Farger kan deles inn i kalde og varme, og nøytrale toner, og de fleste av dem er preget av psykologiske følelser.

For eksempel er rød, oransje, gul og brun konvensjonelle varme farger, grønn, blå, blå og lilla er kule farger, og den klassiske fargematchingen av svart, hvit og grå er den evige gudfarfargen.

Knuste aluminiumsdører og -vinduer er de vanlige alternativene for moderne dører og vinduer.For å velge vakre og praktiske aluminiumsdører og vinduer med knuste bro, må du lære ferdighetene til aluminiumsdører og vinduer med knuste broer og hjemmefarge (Slik som: Veggmontert magasinstativ, Gyldent magasinstativ, metalljuletre).https://www.ekrhome.com/industrial-nesting-coffee-stacking-side-set-of-2-end-table-for-living-room-balcony-home-and-office-light-cheery-product/01

Koordiner med hjemmestilen

I oppussingsperioden så jeg på utformingen av andres hjem.Dette er også pent, og det er også pent.Det er for mye gress, og det er vanskelig å velge.

Grunnen til at innredningen av andres hjem ser bra ut er at stilen på detaljene er nøkkelpunktet.

I valget av dine egne dører og vinduer må du også koordinere med stilen til hjemmet ditt.

https://www.ekrhome.com/grey-top-black-frame-ashwood-round-coffee-table-product/For eksempel favoriserer flere og flere unge nå den nye kinesiske stilen (Solar Lanterns,Outdoor Lantern ...), som bryter den tunge følelsen av tradisjonell kinesisk stil og foretrekker enkelheten til moderne stil, som ikke bare har eleganse og verdighet av orientalsk sjarm, men er også full av moderne atmosfære og mote.

For dører og vinduer i den nye kinesiske stilen kan du vurdere elegante trefarger som rødt palisander, gylden eik og teak.
Hvis du er i tvil om stilen til hjemmet ditt, kan du ikke gå galt med en nøytral palett av svart, hvitt og grått.

Fluorokarbongrå, porselenssvømmesvart, sandgrå og hudhvit har vært veldig populære de siste årene, og kan matche med ulike hjemmestiler.Med delikate linjer og fargetilpasning implanteres enkelhet i rommet, og enkle dører og vinduer raffineres.https://www.ekrhome.com/industrial-coffee-table-with-storage-hylle-for-living-room-wood-look-accent-furniture-with-metall-frame-easy-assembly-rustic-brown- ulct61x-41-8-lx-23-7-wx-17-7-h-product/02

Kontrast med veggfarge

Dørene og vinduene skal danne en kontrast til veggen så mye som mulig for å fremheve lagdelingen i rommet.

For eksempel, hvis veggene er hvite, velg mørke farger for dører og vinduer;hvis dørene og vinduene er hvite, må veggene gjengis i farger.

bilde

«Nettokjendisen» i boliginnredningsbransjen – den nordiske stilen, bruker et stort antall lyse farger for å fremheve enkelhet og komfort.Hvis du bruker samme farge dører og vinduer, vil det uunngåelig gjøre at plassen mangler vitalitet og sprang.

Derfor, for hjem med nordisk stil, anbefales det at venner bruker kontrasterende vindusfarger som fluorkarbongrå og porselenssvart for å gjøre romtonen klarere.https://www.ekrhome.com/side-end-corner-table-home-furniture-bedroom-living-room-table-top-2-tempered-glass-tiers-nesting-pedestal-espresso-coffee-balcony- produkt/03

Ligner farge på gulvmøbler

For valg av dører og vinduer kan den overordnede retningen matches med boligstilen, mens detaljretningen kan være nærmere fargetonen til møbler, gulv og dekorasjoner.

Når hovedfargen på møblene er lys, kan du bruke kule farger som hvit eik;når hovedfargen på møblene er mørk, kan du bruke varme farger som thai teak og rød rosentre.

bilde

En ting å være oppmerksom på ved fargetilpasning er selvfølgelig at dørene og vinduene ikke skal være helt like i samme farge så mye som mulig.

Enten det er en ny kinesisk stil full av moderne sjarm, en eksklusiv og enkel nordisk stil, eller en mild og frisk japansk stil, har fargematchingen aldri vært enkelthttps://www.ekrhome.com/sofa-end-table-3-tier-nightstand-with-storage-shelf-sturdy-metal-frame-ladder-shaped-chair-side-table-rustic-tabletop-industrial- oppbevaring-hylle-for-stue-eller-soverom-brunt-produkt/


Innleggstid: 19. desember 2022