Fa'atekinolosi o fa'aleleia fale

Na taʻua muamua e le tusitala lauiloa MASSIMOVIGNELLI: "I totonu o le Iunaite Setete, o le faʻamoemoega o suʻesuʻega maketi o le iloa lea o mea e manaʻomia e tagata faʻaoga, ae le o mea e manaʻomia e tagata faʻaoga."Na taʻua foʻi e Han Jiaying, o se tusitala lauiloa Saina, se mea faapena: "E sili ona lelei galuega, lelei O le mamanu e tatau ona vaʻaia."

O le mamanu o le filosofia o le tumutumu o le olaga, ma i tua atu o le mafaufau ma le malamalama o le tagata mamanu i le siosiomaga atoa o le tagata soifua.Ose mea fa'apitoa fa'apitoa.

Ma, pe a oʻo atu lo tatou olaga i se vaitau o le faʻaleleia o meaʻai, o le faʻaleleia o fale ma meafale e feagai ma le manaʻoga mo le maualuga maualuga ma le maualuga o le lelei, ma o le va o tupulaga i le va o tagata faʻatau masani ma mamanu faʻapolofesa e faʻapuupuu masani.Ua avea fo'i ma se mana'oga fa'apitoa ma fa'afuase'i e fa'atosina uma le fa'aleleia o fale ma fa'ameafale fale ina ia ausia le fa'aleleia o le numera fa'atasi ma le malamalama a le tagata mamanu, ina ia maua ai le paleni i le va o le fa'apolofesa fa'apolofesa ma le tele o meafale.
https://www.ekrhome.com/set-of-two-wall-sconces-metal-wall-decor-antique-style-metal-sconce-for-private-and-office-use-decorative-metal-wall- scone-u'u moligao-oloa/O le manatu i totonu o le "Laying Flat Designer" o loʻo i ai iinei: e ala i manatu o tagata mamanu, e avea ma malosiaga maualuga mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fale atoa ma le faʻaogaina o fale, faʻalagolago i le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga a Alibaba ma tekinolosi numera e iloa ai le numera numera. fa'aleleia o fale fa'alelei ma fale fa'ato'a fale, Tu'uina atu feso'ota'iga feso'ota'iga lagolago fa'apitoa ma auaunaga mo atina'e fa'aleleia fale, fa'ailoga meafale ma tagata fa'atau i le fa'agasologa o le fa'aleleia o taumafa.
https://www.ekrhome.com/matte-black-candle-holders-set-of-3-for-taper-candles-decorative-candlestick-holder-for-wedding-dinning-party-fits-34-inch- moligao-mafiafia-moliga-moliga-mea-moliga-tu-oloa/
O le taimi mulimuli na ou tusia ai e uiga i se mamanu mafolafola o le 618 Virtual Home Improvement Festival.I lena taimi, o le manatu autu o le "faʻataʻitaʻiga suiga e taʻitaʻia e tekinolosi", e taulaʻi atu i le suiga o le "faʻaaliga matagofie" o loʻo faʻatusalia e le 3D virtual scene technology i faʻataʻitaʻiga faʻaleleia fale masani.O le mea ou te fia talanoa i ai i le asō e faʻavae i luga o lenei mea, faatasi ai ma le Tmall Double 11 o loʻo i tua, o loʻo tuʻuina atu le malamalama loloto o le mamanu i le "numeraina o teuteuga o fale".

O faʻamaumauga a le 11 faʻataʻitaʻiga mafolafola e lua i aso ua tuanaʻi o se faʻalavelave, ma e faʻaalia ai foi le tele o le gafatia o numera i le faʻaleleia o fale ma fale faʻatau fale i se tulaga.
https://www.ekrhome.com/iron-screen-hollow-beauty-decorative-partition-screens-room-dividers-mobile-folding-internet-celebrity-homestay-hotel-golden-leaf-design-product/
Ae sili atu le taua, o le numera o le faʻaleleia o fale ma fale faʻatau fale ua ulufale atu i se auala faʻatino e mafai ona faʻatinoina.E le itiiti ifo ma le lua manatu fa'apitoa tau pisinisi i tua atu o lenei.

Muamua, o loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o tekonolosi numera.I le faaopoopo atu i le "mea e te vaʻaia o le mea e te maua" na aumaia e le 3D virtual technology, o le faʻafitauli masani i luga o le initaneti o le faʻaleleia o fale o le "oloa e le o iai i luga o le laupapa saʻo" ua faʻaumatia, ma isi fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi numera ma auaunaga ua faʻaogaina. ma le laina.Fa'aoga fa'atasi i luga ole laiga ma le tuimotu.O lo'o mana'omia fa'anatinati e le au fa'atau oloa le initaneti, ma e na'o le pau lava le galuega tau maketi o tulaga fa'atutusa e le lava e lagolago ai le fa'aleleia o taumafa fou.

Lona lua, o tagata pepelo pepelo e faalagolago i luga o le sapalai o Alibaba ma faʻamaumauga tetele, ma maua le malosi e faʻatuina ai se faiga faʻatauga moni i pito uma e lua o le sapalai ma le manaʻoga.

1

E mafai ona e maua se fale faamalieina e tusa lava pe e te taoto

E tusa ai ma faʻamaumauga, "Laiping" o se pisinisi fou i lalo o Alibaba.O ana modules e aofia ai Liping APP, Liping Home, Liping Designer, Liping Supply Chain, ma Liping Smart Manufacturing.O le fa'amoemoega o le fale ta'oto'o tele o le fa'aliliuina lea o le fa'aleleia o fale fa'ale-aganu'u e ala i le tu'ufa'atasia o fa'alapotopotoga fa'alenatura.

I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga sili ona faʻataʻitaʻiina i totonu o le siʻosiʻomaga tetele, o le tuʻufaʻatasia o elemene taʻiala a tagata mamanu faʻapipiʻi e matua manino lava: i le tulaga o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le 5G, 3D ma isi tekinolosi, e ala i le "design. + tekinolosi" e fausia ai se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi fofo, faʻaleleia le vave tuʻufaʻatasia o le tamaoaiga moni ma le tamaoaiga faʻapitoa, ma avea ma faʻavae mo le faʻasoaina o tau i le siʻosiʻomaga o le faʻaleleia o fale ma meafale, e aofia ai faʻailoga fale, mamanu, fale. atina'e fa'aleleia, ma falegaosi'aga masani.
https://www.ekrhome.com/side-end-corner-table-home-furniture-bedroom-living-room-table-top-2-tempered-glass-tiers-nesting-pedestal-espresso-coffee-balcony- 2-oloa/

I le taimi nei, Liping Designer e sili atu nai lo le 10 miliona tagata mamanu i le lalolagi atoa, 1 miliona le tele o faletusi faʻataʻitaʻiga 3D i le lalolagi o oloa moni, ma galulue faʻatasi ma le sili atu ma le 50,000 tagata faʻatau pisinisi.

O lenei Faalua 11, faʻapitoa faʻapitoa a Ali e mafai ona faʻaalia atoatoa.I upu a Tang Xing (hua igoa Pingchou), sui peresitene o Alibaba, ulu o tekinolosi oloa a le Matagaluega a Tao, ma le ulu o le pepelo pisinisi mafolafola: "O lenei tausaga faaluaina 11 o se osofaʻiga tele o maketi e-pisinisi sili ona tele i le lalolagi, tagata fa'atau, tekonolosi, anotusi ma pisinisi si'osi'omaga o lo'o fa'atupu vevesi i sekone ta'itasi, ma o le fa'atonuina o le taimi moni, lavelave ma fa'aauau pea ona avea ma tumutumuga o tekonolosi fa'avaomalo."


Taimi meli: Nov-09-2022