Fa'atulagaina o meaafale teuteu fale

Fuafuaga talafeagai o meaafale teuteu teuteuga e mafai ona faʻaoga lelei le avanoa faʻatapulaʻa i le faʻatulagaina o vaega o galuega.I le faʻagasologa o le faʻatulagaina o meaafale teuteu mamanu, e tatau ona gauai atu i laina feʻaveaʻi o tagata ma laina vaʻaia, ma le filifilia talafeagai o meaafale tetele ma teuteuga teuteu.
▷ Fa'atonu

1. Laina gaioi

2. Laina o le vaai

3. Fa'atulagaina o meaafale

4. Taulai i le vaai
1. Laina gaioi

1.1 O le laina gaioi e faasino i vaega e feoai ai tagata i totonu o le potu, ma pe a fesootai faatasi, e avea ma laina gaoioi.

Pe a faʻatulagaina meaafale, e tatau ona fuafua le auala e tusa ai ma amioga a tagata.https://www.ekrhome.com/florence-twin-daybed-and-trundle-frame-set-premium-steel-slat-support-daybed-and-roll-out-trundle-accommodate-twin-size-mattresses- fa'atau-tu'ese'ese-oloa/△Alu i totonu o le faleaiga mai le faitotoa,(Flower Arch) mai le faleaiga i le potu malolo ma le potu, mai le sofa i le faapaologa, mai le faamalama i le lotoa.

1.2 Pe a fuafuaina le auala, e tatau ona mafaufau pe o le tele o le auala e ergonomic ma ia mautinoa o loʻo lava le avanoa mo le auala.

Ole lautele ole tauau ole tagata lautele ole 400~520mm (ave le lautele ole tauau o le Saina e fai ma faʻamatalaga masani).

Ole lapo'a ole tagata e savali i luma e le tatau ona itiiti ifo ile 600mm.

Ole lapo'a ole lua tagata e ui ane ile taimi e tasi e le tatau ona itiiti ifo ile 1200mm.
2. Laina o le vaai

Afai e te manaʻo e faʻaalia le vateatea o le avanoa, o le auala sili ona faigofie o le tatalaina lea o le laina vaʻaia, e pei o le faʻapuʻupuʻu poʻo le aveeseina o meaafale e poloka ai le laina o le vaʻaia, ina ia mafai ai e mata ona vaʻai manino i le mamao.

2.1 Ave ese ou mata mai le gaogaosa

E pei ona faʻaalia i le ata, o loʻo i ai se laulau 'ai tele e tuʻu faʻalava e le mamao pe a uma ona ulu atu i le faitotoʻa, o le a poloka ai le vaaiga ma faʻaalia ai le vaapiapi.//cdn.goodao.net/ekrhome/71U-kVsM3DL._AC_SL1500_.jpgPe a fa'atasi le potu 'ai(Nofoa'au Potu Ola) ma le umukuka (Fire Pit Table), e faigofie ona va'ai i ipu umukuka a'o nofo i nofoa o le laulau 'ai.O le umukuka ma le potu 'ai e mafai ona tu'u'ese'ese i pupuni ta'avale, laupapa fa'alava, ma isi mea, ma e mafai ona ta'ai pe aveese pe a le fa'aaogaina.
https://www.ekrhome.com/modern-geometric-inspired-glass-coffee-table-black-product/
2.2 Suia le faatulagaga e tusa ai ma le olaga

A e nofo i luga o le sofa ma feliuliuaʻi, e te le matauina tele le faʻatulagaina o le faleaiga, ma o le a sili atu ona taulai atu ou mata i le TV.O loʻo i ai se puipui i tua o le sofa, lea e mafai ona faʻaoga lelei le avanoa.
△Sofa i tua i le puipui

O le sofa o loʻo faʻasaga i le umukuka(Mosaic Coffee Table), o loʻo i ai se vaaiga manino o le potuʻai, lea e sili ona fetaui mo aiga e iai tamaiti laiti.Vaʻai i le potu 'ai mai le sofa, e mafai e matua ona matauina gaioigao tamaiti i soo se taimi.o tamaiti i soo se taimi.https://www.ekrhome.com/studio-outdoor-patio-rocking-chair-padded-steel-rocker-chairs-support-300lbs-black-product/O le pito i tua o le sofa e fa'asaga i le umukuka ma le potu 'ai.E oo lava i le avanoa e tasi, o tagata i totonu o le potu 'ai ma le potu malolo o le a le iloa e le tasi le isi.E fetaui lelei mo aiga e asiasi soo.I le avanoa lava e tasi, ae le tutusa, o avanoa taʻitasi e le faʻalavelave le tasi i le isi.

△O le pito i tua o le sofa e faasaga i le umukuka

3. Fa'atulagaina o meaafale

3.1 Fa'atulagaina o meaafale (Side Tables For Living Room Modern)

I le avanoa lava e tasi, afai e tuʻu faʻatasi meaafale, o le a maua ai e tagata se lagona vateatea;afai o meaafale e salalau ma tuʻu, o meaafale o le a faʻatumu ai le avanoa atoa ma faʻaalia atili ai le avanoa.

O le mea lea, e fautuaina e faʻapipiʻi faʻatasi meaafale i se tamaʻi avanoa ma faʻasalalau meaafale i se avanoa tele.https://www.ekrhome.com/dane-modern-studio-collection-20-inch-deluxe-side-end-table-coffee-table-night-stand-with-metal-storage-basket-product/3.2 Le aafiaga o le lanu, maualuga ma le loloto o meaafale

O le lagona muamua e fuafua ai le teuteuga i totonu o le lanu tutusa, ma o le lanu meafale e tatau ona tausia i le toniga e mafai ai.

Pe a tuʻuina kapoti teu, o le maualuga ma le loloto o kapoti e tatau ona teuina i se laina saʻo, e foliga faigofie ma manino.

Afai e tuu le kapoti teu i lanu eseese, maualuga, ma loloto, o le a foliga le lelei.E mafai ona e mamanuina se laupapa laupapa i luga o le pito i luga o le kapeneta ina ia foliga o se kapeneta tuʻufaʻatasia, pe faʻaaoga se lau taʻavale e ufiufi ai le kapoti teu.E le foliga faigata.

△O le aafiaga o le lanu, maualuga ma le loloto o le kapoti teuina

4. Taulai le vaai

4.1 Faia se nofoaga autu vaaia

O le mea autu o le taimi e te vaʻaia ai mo le taimi muamua, o le nofoaga e tosina atu ai lou mafaufau ma le le iloa.

Faatautau se ata i luga o le puipui pito i tua o le sofa, o le a taulaʻi lou mafaufau i le ata, ma o le a faʻaalia le taulaʻi, ma o meafale lata ane o le a nenefu.Afai e faʻateleina le puipui, o le a faʻateleina le potu, ma o le a faʻateleina le vaʻai.

△E lua nofoaga taulaʻi

O le ulufale atu o le lagona muamua lea mo malo.O le nofoaga muamua e mafai ona e vaʻaia pe a uma ona e ulufale i totonu.O meaafale lelei i lenei nofoaga e mafai ona tosina mai ai tagata.
△O le vaaiga muamua ina ua uma ona ulufale i le faitotoa

4.2 Fa'aoga le auala mamao e fatu ai se lagona o le loloto

Ole auala mamao ma latalata ole

Fa'ateleina mea e latalata ia te oe

tusi mea mamao e matua laiti lava

O le taʻutaʻua o le tuʻuina atu lea o le lagona o le latalata e tele ma le mamao e laʻititi.

Tuu meaafale uumi i luma ma meaafale pupuu i pito pito mamao.

Faʻaaoga lenei metotia i le faʻatulagaina o meaafale e faʻaalia ai le vateatea o le potu, ma faʻaititia le maualuga o meaafale i luga o le laina o le vaʻaia, ma o le eseesega maualuga o meaafale o le a faʻaalia ai le loloto.


Taimi meli: Tes-12-2022