Le taua ma le taua o le u'amea faatufugaga i totonu o le fale

O ata u'amea o se faiga teuteu fa'asolosolo ua faasolosolo malie ona fa'atupuina e ala i faatufugaga masani a'o fa'aauau pea ona gauai tagata i o latou lava si'osi'omaga ola ma le olaga, ma fa'amoemoe o le teuteuga o le potu e mafai ona tele suiga ta'ito'atasi.
Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, e maualuga atu ma maualuga manaʻoga o tagata mo le faʻaogaina o totonu.O ata u'amea o lo'o i ai se fa'atonuga fa'ale-vafuala, ma e mafai ona fetu'una'i le lanu o le si'osi'omaga avanoa i se tulaga patino ma fa'aleleia ai le siosiomaga i totonu.

1. ato u'amea e teu ai./

ato

https://www.ekrhome.com/ashley-stackable-wire-basket-with-raised-feet-and-looped-handles-modular-stacking-bin-system-for-kitchen-countertop-desk-organization-small- oloa/

O se sitaili e le o ni pisinisi, ma e sili atu ona taatele.Pe a faatusatusa i le ie ma ato palasitika e teu ai, o ato uʻamea e teu ai e sili atu le umi, e le susu ma le susu.Afai e te tipi ese, e mafai ona e vaʻai i mea o loʻo i totonu i se tepa, faʻafaigofie ona iloa ma ave.
2. O se laulau kofe la'ititi ua teuteuina i elemene u'amea,

Kofe/La'au faamoega

https://www.ekrhome.com/modern-geometric-inspired-glass-coffee-table-black-product/

Ae e matua talafeagai lava i totonu o potu laiti, aua e le gata e foliga faigofie tele ae faʻapea foi le faʻasaoina o avanoa.O le mamanu o vae manifinifi e faʻaitiitia ai le avanoa e nofo ai, ma e foliga mai e vateatea tele.
3. laulau ma nofoa tuai/

Laoai ma Nofoa Mosaic

https://www.ekrhome.com/mjk112a-alpine-marbled-glass-mosaic-bistro-set-gray-product/

O laulau u'amea ma nofoa fa'atasi ai ma lagona Amerika toe fo'i e leai se fa'ata'ita'iga lavelave fa'apitoa, ae o le uiga atoa o laina e manino lelei, e tu'uina atu ai i tagata se lagona mama, agava'a ma toe fo'i!
Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o tekinolosi tau tamaoaiga, o le foafoa foʻi ma le lautele o le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga uʻamea o le a sili atu ona faʻalauteleina ma tekinolosi, ma o le a faʻateleina foʻi faʻataʻitaʻiga.O lona fa'asologa fa'atusa o le a vavae'ese fo'i mai le sitaili masani ma fa'aalia atili ai manatu fa'aletagata.Faatasi ai ma galuega o oloa, tekinolosi, faatufugaga, ma teuteuga o le a faʻafefiloi faʻatasi e tuʻuina atu se foliga atoatoa.

O faatufugaga e le mafaatauina.O le taamilosaga o le mamanu, filifiliga o meafaitino, faigata gaioiga, itula faigaluega ma isi tau o le uʻamea faʻataʻitaʻiga e le o le tau ma le tau o faʻataʻitaʻiga uʻamea i le uiga lautele.Matou te fautuaina pea ma faʻamalosia le au tusiata a Saina e atiaʻe galuega faʻailoga uʻamea e tuʻufaʻatasia ma aoina.
O le mea lea, o le "anotusi auro" o se galuega uʻamea uʻamea faʻalagolago tele i lona mamanu faʻalelei mea faʻapitoa ma le aofaʻi o le poto na faia e lima, faʻaopoopo i le umi o le taimi, meafaitino, ma le mafiafia, ma pe o se oloa poʻo se galuega faatufugaga.


Taimi meli: Iul-12-2021