Indret dit hjem med små jernmøbler

Jernkunst har en lang historie, og jernfremstillingshåndværk eksisterede i det gamle menneskelige samfund;i begyndelsen af ​​1600-tallet herskede barok arkitektonisk stil.Jernkunst er ekstremt populær.De håndlavede produkter fra traditionelle europæiske håndværkere har en enkel, elegant, rå stil og en herlig historie.Det er betagende, og håndværket ændrede jernkunsten til at blive din feriedekoration.

 

71kFy5sLaIL._AC_SL1000_
Butterfly Jern Art
På afstand ligner det sommerfugle, der hviler på kronbladene med en fascinerende uendelig drøm.En sommerfugleramme er lavet af jernstykker og dekoreret med farverige skalfragmenter.Den indendørs væg vil kunne lide en eventyrverden.

71aaq+7D82L._AC_SL1001_

Vælg stilen i henhold til det sted at dekorere:

- Butterfly vægdekoration til soveværelset

- Butterfly vægdekoration til piger eller ids soveværelse

- Sommerfugle vægdekorationer til stuen

AAAC53

 

Lysestage i smedejern
En række forskellige materialer såsom jern, krystal, marmor osv., kombineret med en antik maling, gør denne jernlysestage til et farverigt stykke boligindretning i din stue.

Tilpas dit design, og vi er klar til at lave det: metal lysestage, guld lysestage til boligindretning, fyrfadsstage, glas lysestage, søjle lysestage, dekorativ væg lysestage, Hurricane lysestage, 3 væges lysestage, sort lys holder, Sølv lysestage, klokkelampe lysestage, pejs lysestage, hængende lysestage mv.

71vO8YDlcAL._AC_SL1137_

Fuglebur lysekrone

 

Jernfugleburet indeholder ikke fugle, men en skinnende og smuk lysekrone.Hængt på loftet skygger den sit lys til hele hjemmet.Vi har en bondehus lysekrone, Lysekrone med pærer, Krystal lysekrone, Spisestue lysekrone, Stue lysekrone.

71vd9EmWnzL._AC_SL1280_

 

Jern stol
Stolen er designet i ren jernkunst.Stolens ryg er designet med europæiske mønstre, og benene er formet med en vis grad af krumning.Disse jernstole er en enkel og elegant europæisk stil.

To smedejernsstole med et lille rundt bord, placeret på balkonen eller haven om sommereftermiddagen, gør dit hjem til et sødt sted at mødes med din ven til en kop te eller kaffe.

Nyd dit liv derhjemme og køb en simpel jernmandsstol, smedejernsstol fra EKR shop

 

91JlstrEpSL._AC_SL1500_

 

 

Antik jernur
Det antikke jernur efterligner den ældgamle charme af europæisk og amerikansk livsstil.

Med klassiske europæiske mønstre er uret malet med en speciel anti-rust maling, så der er ingen grund til at bekymre sig om rust.Den sorte farve er dominerende i alle disse antikke jernure.

 

819u6S0HJOL._AC_SL1500_


Indlægstid: 27. august 2020