Teuteu lou fale i meaafale u'amea laiti

O faatufugaga uʻamea e umi se talafaasolopito, ma sa iai foʻi tufuga uʻamea i sosaiete o tagata anamua;i le amataga o le seneturi lona 17, na manumalo ai le fausaga o le Baroque.O faatufugaga uamea e matua lauiloa lava.O oloa gaosi lima a tufuga masani a Europa o loʻo i ai se sitaili faigofie, matagofie, talatala ma talafaasolopito mamalu.E mata'ina, ma ua suia e le tufuga le ata u'amea e avea ma au teuteuga o aso malolo.

 

71kFy5sLaIL._AC_SL1000_
Tusia Uamea Pepe
Mai se mamao, e foliga mai o ni pepe o loʻo malolo i luga o petals ma se faʻataʻitaʻiga e le gata.O se fa'avaa pepe e fai i fasi u'amea ma teuteu i fasi atigi felanulanua'i.O le puipui i totonu o le a fiafia i se lalolagi fairy.

71aaq+7D82L._AC_SL1001_

Filifili le sitaili e tusa ai ma le nofoaga e teuteu ai:

- Teuga puipui pepe mo le potumoe

- Teuga puipui pepe mo teine ​​po'o potu moe id

- Teuga puipui o pepe mo le potu malolo

AAAC53

 

Tu'u moligao u'amea
O mea eseese e pei o le u'amea, tioata, maamora, ma isi, fa'atasi ai ma se vali tuai, fai lenei mea moliga'o u'amea o se vaega felanulanua'i o teuteuga o le fale i lou potu malolo.

Fa'asinomaga lau mamanu ma ua matou sauni e fai: u'amea tu'u moligao, Auro moligao mo teuteuga fale, Tealight Candle u'u, Glass Candle u'u, Poutū moliga'o, puipui teuteu moligao, Hurricane Candle holder, 3 wick Candle holder, Black Candle u'u, Silver moligao u'u, chime moligao u'u, magalafu fa'amau moliga'o, tautau moligao u'u, etc.

71vO8YDlcAL._AC_SL1137_

Laila o le pa manu

 

O le pa u'amea e le o iai ni manulele ae o se moli susulu ma matagofie.O lo'o tautau i luga o le fa'alo, e fa'amalumalu lona malamalama i le fale atoa.E iai a matou moli fale fa'ato'aga, Laila ma matauila, Laila tioata, Laila potu 'ai, Laila potu malolo.

71vd9EmWnzL._AC_SL1280_

 

Nofo u'amea
O le nofoa ua mamanuina i ata u'amea mama.O le pito i tua o le nofoa ua mamanuina i mamanu Europa, ma o vae e faʻapipiʻiina ma se tikeri o le curvature.O nei nofoa u'amea o se faiga fa'apapalagi faigofie ma matagofie.

E lua nofoa u'amea ma se tamai laulau lapotopoto, tuu i luga o le faapaologa po o le togalaau, i le aoauli o le taumafanafana, ia avea lou fale ma se nofoaga suamalie e feiloai ai ma lau uo mo se ipu lauti po o se kofe.

Fiafia i lou olaga ile fale ma fa'atau se nofoa u'amea faigofie, nofoa u'amea mai le faleoloa EKR

 

91JlstrEpSL._AC_SL1500_

 

 

Uati Uamea tuai
O le uati u'amea tuai o lo'o fa'ata'ita'iina le matagofie anamua o le olaga Europa ma Amerika.

Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga masani a Europa, o le uati e valiina i se ata vali faʻapitoa e teteʻe ai, o lea e leai se mea e popole ai i le ele.O le lanu uliuli e iloga i nei puipui uma uati u'amea tuai.

 

819u6S0HJOL._AC_SL1500_


Taimi meli: Aukuso-27-2020