Piha kaila!Bonus noʻeau o ke kiʻi hao maʻalahi

Ua ʻōlelo ʻia he ola kēlā me kēia ʻāpana hao, loaʻa iā lākou nā hoʻomanaʻo kūʻokoʻa, loaʻa nā huakaʻi like ʻole, a hāʻawi lākou i ko mākou ola i kēlā me kēia lā i kahi ʻano nostalgia retro kūikawā, a me kekahi mau mea hana hao i ke ola ʻO kēia ʻano ola e hōʻike iā ʻoe i kahi hou a paʻakikī. ʻano nui.
81eDoEhGTUL._AC_SL1500_

Umbrella tube or shelf in the living room, umbrella stand holder, floating shelves.ʻO ka papaʻaina a i ʻole ka ʻaʻahu ʻaʻahu i loko o ke keʻena moe, ka papa moe moe, ka pā pua a i ʻole ke kukui makani ma ka lanai, aia nā mea āpau i ka bonus o ke kiʻi hao.ʻIke ʻia he ʻano anu akā hāʻawi i kahi ʻano mahana.E leʻaleʻa ke ola a pau i ka maka E ala a hoʻohui i kahi leʻaleʻa ʻokoʻa i ke ola o kēlā me kēia lā.

 

71wTRj6xdZL._AC_SL1500_

— —

ʻO ka lumi noho me nā mea hao maʻalahi

ʻO ka lumi hoʻokipa kahi facade o ka hale holoʻokoʻa a he wahi hoʻi e hoʻopā ʻia i kou komo ʻana i ka puka.Ke loaʻa iā ʻoe ka ua nui ma waho, e hoʻopilikia ʻia kou ʻano ʻoluʻolu a maluhia paha.ʻO ka puʻu umbrella hao noʻonoʻo i mālama ʻia i loko o ka hale E ʻoluʻolu koke ʻoe i ka mālama a ʻae i kahi ʻano mehana ʻē aʻe.
61tYQxdQTlL._AC_SL1010_

Ma waho aʻe o kahi puʻupuʻu umbrella e hōʻike ana i nā hōʻailona piha a me ka noʻonoʻo, pono maoli ka lumi lumi no ka noho ʻana o nā racks.E koho i ke kiʻi hao me kahi ʻano pōkole akā maʻalahi ka mālama ʻana, i hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi ʻano kūikawā i kou ola i kēlā me kēia lā a e hauʻoli ʻoe i kou ola i kēlā me kēia lā.ʻOluʻolu a hoʻomaha.
A201

Ma waho aʻe o ka papahele papahele, he koho maikaʻi hoʻi keʻano o ka paia.ʻAʻole e hōʻike ʻia ka ʻono a me ka ʻono ʻoi loa ka ʻano Nordic-style wrought-iron wall, a ʻaʻole hoʻi e hāʻawi i kahi manaʻo o ka wā kahiko a i ʻole ka hilahila, no ka lumi hoʻokipa.He mea kōkua ka hōʻike ʻana i ke ʻano kūpono.

— —
papa lana-4
Keena moe me nā mea hao maʻemaʻe

I loko o ka lumi moe, kahi e hāʻawi ai i kahi manawa hoʻomaha maikaʻi, he mea maʻamau ka piha a me ka mahana.Ke hoʻohui ʻia ka papaʻaina i piha i nā mea hao, ʻo ka lewa maʻalahi a me ka nani e hoʻopiha koke i ka lumi moe i ka hoʻolālā a me ka ʻoluʻolu.ʻO ka manaʻo noʻeau nani e noho pū ana i ke ola o kēlā me kēia lā.
A102

Aia kekahi mau lole i ka hana maʻamau o kēlā me kēia lā o ke komo ʻana a me ka haʻalele ʻana i ke kapa lole i kēlā me kēia manawa.ʻO ka wehe ʻana a me ka pani ʻana a i ʻole ka huki ʻana o nā ʻaʻahu ʻaʻahu pinepine e hōʻeha i nā kānaka i ka pilikia a me ka huhū.ʻO ka papa lole papahele ka mea maikaʻi loa i kēia manawa, a me ka loaʻa ʻana o ke kiʻi hao ʻO ka hele ʻana o nā mea e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻano maʻemaʻe a nani!

 

A001

 

E kau i kahi pua pua hao ma kahi kūpono i loko o ka lumi moe, i hiki i kou lumi ke loaʻa kahi bonus kūlohelohe o nā mea kanu i nā manawa a pau, piha i ka hanu hou o ka puna, i kēlā me kēia lā e wehe ʻoe i kou mau maka a ʻike i ka nani o ke ʻano. .Nani a hoʻopā!
71rBA-TcfIL._AC_SL1500_
— —

Balkona a me nā mea hao maoli

I loko o kou pā hale ponoʻī, pua ka pua hou a me ka maʻemaʻe o nā mea kanu, he nani loa ke noʻonoʻo ʻoe.E hoʻokuʻu i ka pua hao e hāʻawi i kou lāʻau i kahi hoʻonani kūʻokoʻa, a lawe pū i nā mea nani a neʻe.Aia ke ola!
A1IkADvmswL._AC_SL1500_

Loaʻa i nā mea hana hao ke ʻano ʻano maoli, e like me ke ʻano o ke kūpono kūpono me nā manaʻo noʻonoʻo a me nā manaʻo kaumaha, a ʻo ka noho ʻana o nā ipukukui makani hao hiki ke hōʻike piha i kona hiʻohiʻona kūʻokoʻa a hoʻomaʻamaʻa i ke kiʻi hao.Pumehana ke kino i loko.
AAAB52
E hauʻoli i ke ʻano kiʻi i lawe ʻia e nā mea hao, piha i ka nani a piha i ka leo!


Ka manawa hoʻouna: Sep-10-2020