E tumu i sitaili!Ponesi faatufugaga o faatufugaga u'amea faigofie

Fai mai o vaega uma o uʻamea e iai le ola, e iai a latou manatuaga tulaga ese, e eseese a latou malaga, ma latou te tuʻuina atu i lo tatou olaga i aso uma se faʻailoga faʻapitoa faʻaleaganuʻu, ma nisi elemene faʻataʻitaʻiga uʻamea i le olaga O lenei ituaiga olaga e faʻaalia ai ia te oe se fou ma faigata. ute.
81eDoEhGTUL._AC_SL1500_

Fa'amalu fa'apala po'o le fata i totonu o le potu malolo, fa'amalu fa'amau, fata opeopea.O le laulau i tafatafa o le moega poʻo le fata ofutino i totonu o le potumoe, o le potu moe moe, o le fata fugalaʻau poʻo le moli matagi i luga o le faapaologa, o loʻo i ai uma le ponesi o le faʻailoga uʻamea.E manino lava o se mea malulu ae maua ai se mea mafanafana.O mea ola uma e fa'afiafia i le mata Tulai i luga ma fa'aopoopo se uiga fa'afealofani uiga ese i le olaga i aso uma.

 

71wTRj6xdZL._AC_SL1500_

— —

Potu malolo ma elemene u'amea faigofie

O le potu malolo o le facade o le fale atoa ma o se avanoa foi e paʻi i le taimi lava e te ulufale ai i le faitotoa.A e o'o i se timuga mamafa i fafo, o le a mautinoa le a'afia ma sili atu ona leaga lou lagona fiafia muamua pe to'afilemu.O le fa'amalu u'amea fa'aluma fa'aputu o lo'o teuina i totonu o le fale Fa'ataga vave ona e lagona le alofa ma talia se isi ituaiga mafanafana.
61tYQxdQTlL._AC_SL1010_

I le faʻaopoopoga i se faʻamalo faamalu e faʻaalia ai faʻailoga atoa ma mafaufauga, o le potu malolo e masani lava ona manaʻomia mo le i ai o fata.Filifili ata uʻamea ma se sitaili puʻupuʻu ae faigofie le teuina, ina ia mafai ona e faʻaopoopoina se sitaili faʻapitoa i lou olaga i aso faisoo ma faʻatagaina oe e te fiafia i ai i lou olaga i aso faisoo.Fa'amalie ma to'afilemu.
A201

I le faaopoopo atu i le fata fola, o le ituaiga puipui puipui o se filifiliga lelei foi.O le faʻamauina o puipui uʻamea Nordic-style o le a le faʻaalia ai le suamalie tele ma le tofo, e le maua ai foi se uiga tuai pe matamuli, mo le potu malolo.E fesoasoani le fa'aalia o foliga sa'o.

— —
fata opeopea-4
Potu moe ma elemene u'amea mama

I totonu o le potumoe, o se avanoa e maua ai se taimi malolo manaia, e masani lava o se siosiomaga atoatoa ma mafanafana.Pe a tuʻufaʻatasia le laulau i tafatafa o le moega e tumu i elemene uʻamea, o le siʻosiʻomaga faigofie ma le faʻalelei o le a vave ona tumu le potumoe i mamanu ma faʻalelei.O le lagona faatufugaga matagofie o lo'o ola fa'atasi i le olaga i aso faisoo.
A102

E i ai lava i taimi uma ni lavalava i le masani i aso uma o le ulufale atu ma le tuua o le pusa mai lea taimi i lea taimi.O le tatalaina soo ma le tapunia po o le tosoina o lavalava o le a mautinoa lava e lagona ai e tagata le faʻalavelave ma le ita.O le fata fola o le fola e mautinoa lava o le filifiliga sili lea i le taimi nei, ma le i ai o ata uʻamea O le i ai o elemene e te maua ai se faʻaogaina lelei ma le matagofie!

 

A001

 

Tuu se fugalaʻau uʻamea uʻamea tu i se tulaga talafeagai i totonu o le potumoe, ina ia mafai e lou potu ona maua se ponesi masani o laau i taimi uma, tumu i le manava fou o le tautotogo, i aso uma e te pupula ai ou mata ma vaʻai i le matagofie mama o le natura. .Maeu le matagofie ma le ootia!
71rBA-TcfIL._AC_SL1500_
— —

Balcony ma elemene uʻamea masani

I totonu o lau lava faapaologa, o le fou ma le mama ata o laau toto e fuga mai, lea e matua matagofie pe a e mafaufau i ai.Tuu le fugala'au u'amea e tu e tu'uina atu i lou poletito se teuteuga tulaga ese, ma fa'apea fo'i ona tauaveina le tele o le matagofie ma le fa'agaoioi o le malosi.E iai le ola!
A1IkADvmswL._AC_SL1500_

O elemene faatufugaga u'amea e i ai i taimi uma se mea masani, e pei lava o le i ai o le fetaui lelei ma lagona faatufugaga ma le mamafa, ma o le i ai o moli uila matagi uʻamea e mafai ona faʻaalia atoatoa ai lona uiga faʻapitoa ma faʻamalieina ata uʻamea.E mafanafana le lanu i totonu.
AAAB52
Fiafia i le sitaili faatufugaga na aumaia e elemene uʻamea, tumu i le matagofie ma tumu i le leo!


Taimi fa'asalalau: Sep-10-2020