Совршена шема за појавување на мебел од ковано железо

Во жешкото и долго лето, луѓето природно сакаат да користат мебел што може да донесе чувство на ладно во телото, а ќе се истакне железен мебел што лесно се спроведува топлина.Во моментов, популарниот железен мебел на пазарот е блескав.Металот може слободно да се комбинира со разни материјали како цврсто дрво, кожа, ткаенина, стакло и пластика, покажувајќи ги предностите на all-match.Оваа топла сезона дефинитивно ќе биде жешка сезона за железен мебел.

ЛАГИ, ПОЛИЦИ И КОЛИЧКА

Железо + цврсто дрво: природна комбинација
Текстурата на железото е ладна, а цврстото дрво е најприродниот и најпримитивен материјал за мебел.Комбинацијата на двете им дава на луѓето префинето и едноставно чувство.Комбинацијата од дабово и буково дрво дава чувство на далечно спокојство, правејќи го приемниот простор поладен и порелаксиран.

https://www.ekrhome.com/blackgreynatural-distressed-wood-product/

 

Пегла + кожа: модна комбинација
Железниот мебел во комбинација со железна уметност и кожа носи неочекувана модна атмосфера, трепкајќи префинето и заоблено чувство за планирање на просторот.Со самата текстура на кожата, живописно се прикажуваат студените и рационални метални карактеристики.

https://www.ekrhome.com/boulevard-cafe-lounge-chair-camel-finish-product/

МАСИ И СТОЛЦИ / КОМПЛЕТИ ЗА КРЕВЕТИ

Железо + Ткаенина: Романтична комбинација
Нискојаглероден челик со содржина на јаглерод помала од 0,25% има добра пластичност и заварливост.Преку прекрасната комбинација на јаглероден челик и увезена ПВЦ мрежеста ткаенина, пренесува модерен и модерен темперамент, а има стандардна и романтична домашна атмосфера.

https://www.ekrhome.com/outdoor-3-piece-rocking-bistro-set-black-wicker-furniture-two-chairs-with-glass-coffee-table-beige-cushion-product/

Железо + стакло: кул комбинација
Железната уметност, бидејќи нејзините главни бои се главно црни и бронзени, сигурно ќе им даде на луѓето чувство на тежина, додека чистотата и проѕирноста на стаклото можат да бидат во контраст со неа, дозволувајќи му на летниот дом да го задржи чувството на ладнокрвност.

https://www.ekrhome.com/assembly-instructions-guide-for-gold-nightstand-table-product/

Применливост: трајна населба
Железната уметност има карактеристики на отпорност на ветер, отпорност на стареење и отпорност на инсекти, кои тешко се споредуваат со други материјали.Погоден е за ставање предмети склони на прашина и влага во дневната соба, трпезаријата итн. Трпезариското столче со метален грб им овозможува на луѓето да уживаат во студената трпезарија во секое време, пробивајќи го тешкото чувство на просторот и пополнување на дневната соба со лесни, отворени и срдечни елементи.

https://www.ekrhome.com/6-piece-55in-modern-home-dining-set-wstorage-racks-rectangular-table-bench-4-chairs-brown-product/

 

Слободно време: кул и мирен
Кога летните горештини се неподносливи, би било одлично ако можете да го дишете студениот природен воздух на отворено.Белата столица за лулање од ковано железо станува незаменлива покривка за одмор на летниот балкон.Лежејќи на стол-лулка и гледајќи го пејзажот оддалеку, додека лежерно уживате во природниот ветер, каква вистинска работа!

https://www.ekrhome.com/outdoor-metal-rocking-arm-chairbench-arm-chair-antique-white-product/


Време на објавување: април-02-2021 година