Примената на железната уметност во градината/куќата

Луѓето сакаат куќи, цвеќињата исто така сакаат да најдат убав дом.Дури и да не сте љубители на цвеќиња, за да си ја разубавите домашната средина, не е лошо да им направите дом на цвеќето.
Препорака за производ

Градинарски декор

1: Рурален трапезоиден цветен штанд

https://www.ekrhome.com/garden-luxury-4-tier-upgraded-heavy-duty-plant-stand-flower-pot-holder-garden-modern-indoor-outdoor-home-decor-weather-resistant- црн-многу-цврст-добро направен-производ/

Овој цветен држач е лесен за движење и се вклопува насекаде во куќата.Местото на железната плоча е исто така многу педантно, железната потпора и железната потпора се добро врзани, стресот е многу голем, а цветовите во зголеменото саксија не се плашат.
2: градинарски штанд за цвеќе за велосипеди

https://www.ekrhome.com/antique-cast-iron-bicycle-with-vintage-plant-stand-flower-pot-for-outdoor-china-manufacturer-product/

Овој држач за цвеќе од ковано железо е стилски и убав, дарежлив, практичен, чист и светол, додавајќи модерна боја во декорацијата на вашиот дом.
3: штанд за цвеќе монтиран на ѕид

https://www.ekrhome.com/round-extra-large-decorative-indoor-flower-pots-stand-for-trees-plants-china-supplier-product/

Извонреден дизајн монтиран на ѕид, полн со прекрасни природни љубовни чувства и елегантен и дарежлив, со паметна декорација на штанд за цвеќе, може да го разбие традиционалниот монотон распоред, да го збогати нивото на простор и да го направи интересен дизајнот на целиот дом.
4: Бел железен антички цветен штанд за велосипед

https://www.ekrhome.com/vintage-black-metal-flower-pot-plant-stands-outdoor-china-factory-product/

Многу убав и модерен штанд за велосипеди, светла бела боја, без разлика дали е поставен во дневната соба дома или во излогот, многу паѓа во очи!

Штандови за растенија/ Саксии

5: едноставен двослоен железен цветен штанд

https://www.ekrhome.com/modern-tall-plants-stand-orchid-display-rack-potted-plant-holder-gold-metal-shelf-2-round-tray-set-foldable-sturdy-flowers- подлога за саксии за внатрешен-надворешен-домашен декор-се вклопува-до-12-инчен-производ за садење/

Чисто бела, смиреност и елеганција во европски стил, уникатно чувство за дизајн, без разлика која боја е многу привлечна.Бесконечна љубов носена од мала железна рамка.


Време на објавување: Мар-24-2021