Su'esu'ega Maketi Meafale

Va'aiga lautele ma Fa'avasegaga o Alamanuia Meafale

1. Vaaiga lautele o meaafale

O meaafale i se uiga lautele e faasino i ituaiga uma o meafaigaluega e manaʻomia mo tagata soifua e tausia ai le olaga masani, auai i le gaosiga o galuega ma faʻatino gaoioiga faʻaagafesootai.O lenei vaega e aofia uma ai oloa tau siosiomaga, nofoaga i le taulaga ma oloa a le atunuu.Faʻatinoina i le olaga i aso taʻitasi, galuega, ma fegalegaleaiga faʻaagafesootai, meafale o se vasega o ipu ma mea faigaluega mo tagata e nonofo ai, taoto, taoto, pe lagolagoina ma teuina mea.O meaafale e fai ma auala i le va o le tusiata ma tagata, e faia ai se suiga i le va o le va o totonu ma le tino o le tagata e ala i foliga ma fua.O meaafale o se faʻaopoopoga o galuega faʻapitoa, ma o galuega faʻapitoa o le totonugalemu o loʻo atagia pe faʻamalosia e ala i le faʻatulagaina o meaafale.I le taimi lava e tasi, o meaafale o meaafale autu ia o le totonugalemu, lea ei ai se mea teuteu ma faʻapipiʻiina ai le tuʻufaʻatasia atoa ma le totonugalemu.

O meafale fale e masani ona aofia ai ituaiga oloa e tolu: meafale, teuteuga fale (e aofia ai meaafale umi ma oloa faʻatau), ma mea fau fale mama.Ole mana'oga mo mea fau fale mama e feso'ota'i ile fa'atauga fou o fale ma e masani lava e sili atu le fa'ata'amilosaga nai lo meafale ma mana'oga fa'aleleia fale.

O le pito i luga o le laina alamanuia o meaafale oloa o le soʻotaga tuʻuina atu mea mata, e aofia ai fafie, paʻu, uʻamea, palasitika, tioata, omomi, ma isi;o le ogatotonu o le filifili alamanuia o le gaosiga o meaafale, aemaise lava e aofia ai le gaosiga o meaafale laupapa, gaosiga o meaafale uʻamea, gaosiga o meaafale faʻapipiʻi, ma isi;le alamanuia filifili O le pito i lalo ole so'oga fa'atau meaafale, ma o auala fa'atau e aofia ai supamaketi, faleoloa tele, faleoloa fa'atau meaafale, fa'atau oloa i luga ole laiga, faleoloa fa'apitoa meaafale, ma isi.

2. Fa'avasegaga o meaafale

1. E tusa ai ma le faiga o meaafale, e mafai ona vaevaeina i: meaafale faʻaonaponei, meaafale postmodern, meaafale masani a Europa, meafale Amerika, meaafale faʻa-Saina, meafale neoclassical, meafale fou teuteu, meafale pastoral Korea, ma meafale Metitirani.

2. E tusa ai ma mea o loʻo faʻaaogaina, ua vaevaeina meaafale i: meaafale iasepi, meaafale laupapa mafiafia, meafale laulau, meaafale faʻapipiʻi, meaafale rattan, meaafale bamboo, meaafale uʻamea, meaafale uʻamea ma fafie, ma isi tuʻufaʻatasiga mea e pei o tioata, maamora. , ceramics, minerale inorganic, fiber Fabrics, resins, etc.

3. E tusa ai ma le galuega o meaafale, ua vaevaeina i ni vaega: meafale ofisa, meafale i fafo, meafale potu malolo, meafale potumoe, meaafale suʻesuʻe, meafale a tamaiti, meafale faleaiga, meafale faletaele, umukuka ma faletaele meafale (meafaigaluega) ma fesoasoani. meafale.

4. O meaafale e fa'avasegaina i le fausaga: meaafale fa'apipi'i, meaafale malepe, meaafale gaugau, meaafale tu'ufa'atasi, meaafale fa'apipi'i puipui, ma meaafale tautau.

5. O meaafale e faʻavasegaina e tusa ai ma le aʻafiaga o foliga, meafale masani ma meafale faʻataʻitaʻi.

6. E tusa ai ma le faʻavasegaina o le vasega o meaafale, e mafai ona vaevaeina i: maualuga-maualuga, vaeluaga-maualuga, vaeluagalemu, vaeluagalemu-maualalo, ma le maualalo.https://www.ekrhome.com/modern-round-iron-circle-metal-hanging-wall-mirror-27-75-diameter-gold-finish-product/Su'esu'ega tulaga tau maketi o meafale

1. Iloiloga o le tele o maketi o fale gaosi meafale

1. Fua su'esu'ega ole maketi o meaafale a le lalolagi

Talu mai le 2016, ua faasolosolo malie ona toe faʻaleleia le tau o meaafale a le lalolagi faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.E oʻo mai i le 2020, ua siitia i le US $ 510 piliona, o se faʻaopoopoga o le 4.1% faʻatusatusa i le 2019. O le maketi o meaafale i le lalolagi ua ulufale atu i se tulaga o le tuputupu aʻe tumau.
Siata 1: 2016-2020 Fua o Maketi Alamanuia Meaafale a le Lalolagi

I le taimi nei, i totonu o le tele o gaosiga ma le faʻaaogaina o atunuʻu i totonu o le lalolagi o meaafale, o le aofaʻi o le gaosiga o le tagata lava ia ma le faʻatau atu a Saina e mafai ona oʻo atu i le 98%.I totonu o le Iunaite Setete, o se faʻatau tele foi o meaafale, 39% e sau mai oloa mai fafo, ma o le aofaʻi o oloa gaosia e le tagata lava ia e naʻo le 61%.E mafai ona vaʻaia i totonu o le Iunaite Setete, Europa ma isi atunuʻu poʻo itulagi o loʻo i ai se maualuga maualuga o le tatalaina o maketi, o le maketi o meaafale e tele le gafatia.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o atunuʻu taʻitasi ma le siʻitia o tupe maua faʻaalu a le tagata, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le naunau e faʻaaogaina meaafale.
Siata 2: Fa'aaogāina o atunu'u fa'atau meaafale pito i luga e lima o le lalolagi

O Saina i le taimi nei o le gaosiga o meaafale sili ona tele i le lalolagi ma faʻatau atu i fafo, ma e sili ona tele maketi faʻatau.I tausaga talu ai nei, o kamupani meafale o loʻo faʻaaogaina foi tekinolosi e pei o le Initaneti, gaosiga atamai, ma le gaosiga lanu meamata e faʻaleleia ai le tulaga o le gaosiga o pisinisi.I le taimi nei, o lo'o i ai le fale gaosi meaafale a lo'u atunu'u i se tulaga taua tele o le fa'atulagaina o fetu'unaiga.I le 2020, o le tau aofaʻi faʻatau atu o meaafale a loʻu atunuʻu ma ona vaega o le a oʻo atu i le US $ 58.406 piliona, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 11.8%.

Faʻafetai i le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa ma le paʻu i tau o felauaiga meaafale, o le okaina o meaafale i luga ole laiga ua aumaia ai le tele o filifiliga ma sili atu le faigofie i tagata faʻatau.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia mai le 2017 i le 2020, o le aofaʻi o faʻatauga i luga ole laiga i le maketi o meaafale a le lalolagi ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga, ma o luga ole laiga ua avea ma afi fou mo le atinaʻeina o le maketi o meaafale i le lalolagi.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o auala e-pisinisi ma le atinaʻeina o logistics, totogi faʻaeletoroni ma isi faʻalapotopotoga lagolago, o le vaega o maketi meaafale i luga ole laiga e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻalauteleina.https://www.ekrhome.com/3pcs-modern-metal-mirror-wall-decor-mirror-antique-finish-decorations-art-sculpture-product/2. Iloiloga ole fua ole maketi o meafale

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tamaoaiga o loʻu atunuʻu i tausaga talu ai ma le faʻaleleia atili o le taumafa a tagata nofoia, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina lo latou manaʻoga mo mea e manaʻomia i aso uma e pei o meafale ma mea e sui ai.Faʻatasi ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o meaafale atamai ma meaafale faʻapitoa i loʻu atunuu i tausaga talu ai nei, o le gaosiga o meaafale i totonu o loʻu atunuu ua faʻatupulaia ma le mausali.
Siata 5: Le gaosiga ma le fa'atupulaia o fale gaosi meafale mai le 2016 i le 2020

Mai le vaʻaiga o faʻatauga faʻatau, i tausaga talu ai nei, na aʻafia i le paʻu o fale faʻatau, o le manaʻoga mo meaafale i loʻu atunuu ua faʻaitiitia, ma ua faʻaititia foi le faʻatau atu o meaafale.E tusa ai ma faʻamaumauga, o faʻatauga faʻatau oloa o meaafale i loʻu atunuu o le a 166.68 piliona yuan i le 2021, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 4.3%.
Siata 6: Le fua fa'atauga fa'atau ma fua fa'atupulaia o fale gaosi meaafale mai le 2016 i le 2021

A fua i tupe maua fa'agaoioi a le fale gaosi meaafale, o le suiga o le suiga e tutusa lava ma le fa'atauga fa'atau, ma o le tulaga lautele o lo'o i lalo i lalo.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le tupe maua faʻagaioiga a loʻu atunuu fale gaosi meaafale i le 2021 o le a 800.46 piliona yuan, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e 16.4%.Pe a faʻatusatusa i le 2018-2020, o loʻo i ai i le maketi o meaafale i totonu o le atunuʻu se tulaga toe faʻaleleia.
Siata 7: 2017-2021 fua fa'atatau o tupe maua a fale gaosi meaafale ma su'esu'ega fa'atupulaia

2. Su'esu'ega o tulaga fa'atauva o fale gaosi meaafale

E maualalo le fa'atonuga o meafale a lo'u atunu'u.I le 2020, CR3 e naʻo le 5.02%, CR5 e naʻo le 6.32%, ma le CR10 e naʻo le 8.20%.I le taimi nei, o lo'u atunu'u o meaafale ua atina'e ma avea ma pisinisi taua e pulea e le gaosiga fa'ainisinia, fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o mea fa'atekonolosi ma le tula'i mai o ituaiga ta'uta'ua.Faatasi ai ma le faamamafa a le atunuu i le tulaga lelei o oloa teuteu fausaga ma le faavaeina o le iloa o tagata faatau, o le maketi o meaafale i totonu o le atunuu o loʻo faasolosolo malie atu i le tauvaga faʻailoga.E ala i le faʻaleleia atili o le tulaga faʻapitoa, faʻamalosia pulega lelei, ma le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i faʻasalalauga ma maketi, o tulaga lelei o le taʻitaʻia o atinaʻe i totonu o meaafale ua faasolosolo malie ona aliaʻe, faʻamalosia le faʻaauauina o le faʻaleleia o tulaga tau tauvaga pisinisi, ma faʻalauiloaina le faʻavaeina o se atinaʻe faʻavae e ala i pisinisi faʻailoga ma faʻaauauina faʻafouina i totonu o le alamanuia atoa.O le a faʻateleina le faʻaogaina o pisinisi.o le a faaleleia.

Su'esu'ega ile atina'eina ole alamanuia meafale

1. Suiga i manatu fa'atau e fa'aleleia ai le fa'aleleia o oloa

Faatasi ai ma le tulaʻi mai o se augatupulaga fou o faʻalapotopotoga faʻatau, o olaga o tagata ma manatu o le olaga ua oʻo i suiga, ma ua tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo meaafale.O le filifilia o meaafale e sili atu ona faʻapitoa ma faʻalelei.I le lumanaʻi, o uiga, Faʻailoga, faʻasaoina taimi ma le faʻasaoina o tagata faigaluega o le a faʻatoʻilaloina le tele o vaega faʻatau.I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le faʻalolotoina o le manatu o le "mea teuteu mama, teuteuga mamafa", e sili atu le faʻaogaina o tagata faʻatau i le matagofie o le potu malolo atoa, nai lo le naʻo le faʻatauina o se laulau 'ai, se seti o moega, se sofa, ma meaafale vaivai i le lumana'i O le a faasolosolo malie lava ona avea le mamanu ma malosiaga tele mo meaafale.O le fa'atinoina ma le atamai ose faiga tele fo'i o meaafale.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi, ua faasolosolo malie ona aliaʻe mai meaafale atamai tekinolosi uliuli, ma o meaafale aoga ma atamai o le a avea ma mea masani o taimi.

2. Suiga o mana'oga e fa'alauiloa ai le atina'e fou o le alamanuia

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le tamaoaiga o loʻu atunuʻu ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tupe maua a tagata nofoia ma tulaga ola, e le o toe faʻamalieina tagata faʻatau i galuega faʻavae o meaafale, ma sili atu le gauai atu i ituaiga oloa ma le poto masani o tagata faʻaoga.Ina ia faʻamalieina manaʻoga o tagata faʻatau, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina e le au gaosi meaafale tupe teufaafaigaluega i le mamanu o oloa ma le fausiaina o faʻailoga, faʻaauau le faʻaleleia atili o le matagofie ma le faʻaaogaina o oloa, ma faʻateleina le faʻalauiloaina o igoa i mafaufau o tagata faʻatau.I le taimi lava e tasi, o le tupulaga talavou o vaega faʻatau ua faasolosolo malie lava ona avea ma faʻasalalauga, ma o malosiaga fou o loʻo faʻatusalia e i latou o loʻo sasaa atu i totonu o le maketi meafale.Faatasi ai ma le faʻaogaina o tagata faʻatau, suiga i le faʻaaogaina o tiga, faʻavasegaina o faʻamatalaga faʻamatalaga, ma le vaeluaina o le taimi, o mamanu fou o le taumafaina ua faasolosolo malie ona fausia, lea o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o meaafale faʻailoga.I le lumanaʻi, e manaʻomia e kamupani meafale le faʻalogo atili i le fausiaina o faʻailoga ma le mamanu o oloa, ina ia faʻafetaui manaoga fou o tagata faʻatau mo meaafale.Ole alamanuia meafale o le a atiaʻe ile itu ole faleoloa fou, maketi fou, ma auaunaga fou.

3. O laina i luga ole laiga ole a avea ma nofoaga fou o le tuputupu ae

O le faʻamanuiaina mai le faʻateleina o le lauiloa o le Initaneti ma le faʻaogaina o tekonolosi, e-fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻateleina, ma le tele o tagata faʻatau ua amata ona atiaʻe le masani o faʻatauga i luga ole laiga.Ona o le faigofie o le faʻaogaina o ata, vitio ma isi faʻasalalauga e faʻaalia ai oloa, o faʻatauga i luga ole laiga e mafai ona vave faʻamaeʻaina fefaʻatauaiga e ala i le totogiina o luga ole laiga faigofie, ma ua faʻaleleia atili le lelei o fefaʻatauaiga.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi e-pisinisi a loʻu atunuu, o le a avea auala e-pisinisi ma nofoaga fou mo le maketi o meaafale a loʻu atunuu.https://www.ekrhome.com/s01029-andrea-wall-mirror-26-00-wx-1-25-dx-26-00-h-gold-product/

 


Taimi meli: Tes-22-2022