Art Uamea

O le sipelaga faaPeretania o le faatufugaga u'amea o le tufuga.O le uliuli e faasino i le lanu pa'u o le u'amea.Smith o se igoa taatele.O ata uʻamea e umi se talaʻaga, ma o le atinaʻeina o mea faʻataʻitaʻi uʻamea ma galuega taulima o loʻo i ai se faʻagasologa o le atinaʻeina o le silia ma le 2,000 tausaga.O ata uʻamea, e pei o se faʻataʻitaʻiga teuteuga faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia i le taatele o le faʻataʻitaʻiga o le Baroque i le amataga o le 17th seneturi.Na faʻatasi ma le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a Europa.O tufuga fa'ale-aganu'u a Europa o lo'o faia i lima o lo'o i ai se sitaili fa'ata'ita'i faigofie, matagofie, talatala ma le tala fa'asolopito mamalu.E ofoofogia ma ua tuufaasolo mai e oo mai i le taimi nei.

https://www.ekrhome.com/wildlife-wire-wall-clock-11-brownblack-product/

O ata uʻamea e faʻaaogaina lautele i teuteuga o fale.E mafai ona faʻaaogaina i luga o faasitepu, vaeluaga, faitotoa, pa, puipui, fata uaina, nofoa, moega, ma isi.Tofo.

https://www.ekrhome.com/black-candle-holders-for-tea-light-haunted-candelabra-prop-set-of-4-for-votive-tealight-candles-with-metal-ring-shape- oloa/

O vaeluaga u'amea e le gata e iai le foliga o le uamea, ae o loʻo i ai foi se lagona o le manino.I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina lautele i teuteuga fale.E mafai foʻi ona faʻaogaina le ata uʻamea i luga o le faitotoʻa, e pei o se faitotoa faʻataʻitaʻiga e faia i ata uʻamea uliuli ma tioata malulu, poʻo se faitotoʻa tioata faʻatasi ma ata faʻataʻitaʻiga uʻamea ma tioata manino.O lenei tuufaatasiga e matua matagofie foi.

614geWbu8iL._AC_SL1000_

E le gata i lea, o fagu uʻamea ua faʻatumuina le fale i se lagona o faatufugaga.O nisi fa'amau u'amea i luga o le puipui e mafai ona fa'aopoopoina uiga i le potu malolo.

山鸟壁挂1000A

O le fa'aoga tatau o meaafale u'amea, e pei o moega, nofoa, laulau kofe, ma isi, e mafai ona fa'amalo le sitaili o le potu.

81x9rox3SXL._AC_SL1500_

I totonu o aiga e iai lotoā, o pa uʻamea ma fugalaau felanulanuaʻi ma apa uʻamea vai e maua ai e tagata se lagona fou ma nuʻu i tua.

Fa'ato'aga Fa'a-7
I le faaopoopo atu i nei mea patino uʻamea uʻamea, uʻamea uʻamea e faʻaaogaina foi e fai ma mea teuteu i totonu o le fale, e pei o uʻamea uʻamea faʻasitepu lima lima, uʻamea uʻamea faitotoa faitotoa, faʻavaa faʻata uʻamea ma isi.

https://www.ekrhome.com/s01681-stella-wall-mirror-28-25-wx-2-50-dx-28-25-h-gold-product/
O le faʻaogaina o le faʻaogaina o elemene uʻamea e sili atu ona faigofie ma mafiafia le potu malolo, ma o loʻo i ai se lagona faʻasolopito o timuga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata uʻamea lanu apamemea ma faʻata e mafai ona faʻaalia ai le potu e sili atu le masani a Europa.


Taimi meli: Nov-26-2022