Aotelega o le malamalama o le faaleleia o fale

O le teuteuga o fale e le o se mea e mafai ona maeʻa i se taimi puupuu.I le faagasologa o le teuteuga, e tele faʻamatalaga e manaʻomia ona pulea e lē e ona i se auala atoa, ina ia aloese mai le tuua o le faanoanoa i le teuteuga i le tele.Se'i o tatou a'oa'oina ni fa'amatalaga teuteu fale fa'atasi ma le teuteuga fa'alauiloa!

Fuafuaga ma le fa'atulagaina o teuteuga o fale

1. Fa'asologa o tufatufaga tetele ma laiti

O le nofoaga e iai le moli sili ona lelei ma le tele o avanoa e faʻaagaga mo le nofoaga autu;O le malamalama o le ao e mafai ona lagona ai e tagata le faagaeetia ma atiina ae se lagona mautinoa (ae o lenei malamalama masani e malu, ae le o le ituaiga e faʻaalia i sisifo).I se avanoa e lava le malamalama masani, o le a lagona e tagata le mafanafana .

Afai e laʻititi le aiga, afai e te manaʻo e faʻalautele le avanoa i totonu o le nofoaga autu, e tatau ona e faʻaititia isi avanoa poʻo galuega.Afai e manaʻomia le faʻalauteleina o le potu malolo, o le potumoe sili e mafai ona laʻititi;aua e te manatu o loʻo i ai ni faʻatulagaga, ae e mafai ona e faʻaogaina avanoa e tele-galuega poʻo mamanu tatala, e pei o le potu malolo ma le potu suʻesuʻe, faʻatasi ma le potu malolo ma le potu 'ai, ma isi, e faʻalautele ai le avanoa.

2. Su'e le vaega autu

O le mea e taʻua o le vaega autu e faʻatatau i le avanoa e faʻaalu ai le taimi sili ona umi o le aiga, ona fuafua ai lea o le faʻatulagaga autu o le fale e faʻatatau i lenei mea.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaluina le tele o le taimi e matamata ai i le TV, o le vaega autu o le potu malolo;afai e te 'ai mo se taimi umi, o le vaega autu o le faleaiga.O le sili atu ona manaia o le mamanu o le nofoaga autu, o le tele foi lea o le a mananao le aiga e nonofo iinei.O tagata o le aiga e fegalegaleai ma fesootai atili le tasi i le isi, e faaopoopo atu i le faaleleia atili o lagona o se tasi, o le a lelei foi le va o tagata o le aiga.

3. E sili atu le taua o le ea ma le moli nai lo le faiga

E le lelei le ea ma le moli, ma e tusa lava po o le a le tele o tupe e faʻaalu i teuteuga, o le fale e leʻo lelei lava e nofo ai. O le a le lelei o le ea?O le tele o tagata e masani ona manatu sese pe a iai faʻamalama matala, e taʻua o le ea.Leai, e taʻua o le ea pe a iai faʻamalama i luga o puipui e sili atu ma le lua, ma o loʻo i ai ala ea ma ea ea ina ia mafai ai ona tafe le ea.

Afai lava e lelei le moli ma le ea o le fale, e tusa lava pe leai se teuteuga i totonu, pe faʻatau meaafale i se faleoloa meaafale masani, e mafai lava ona e ola fiafia.Talu ai e susulu le la i totonu o le aiga, e matua matagofie lava, ma o le a e lagona ai e leai se mea tele i lenei lalolagi;afai e te faaopoopo i ai se lamepa ma se nofoa, e oo lava i le tuua toatasi e mafai ona faamaloloina

Mea masani i le teuteuga o le fale

1. E le'i taumafai le lanu a'o le'i valiina le puipui

A e fiafia i se lanu vali, fa'atau, ma amata valiina puipui.O se tasi lea o mea sese masani i le faaleleia o fale.O le lanu moni o le vali i luga o le puipui atonu e matua ese lava mai le faʻaalia i luga o le siata lanu.Vali muamua ni tama'i fa'ata'ita'iga i luga o le puipui ma va'ai pe fa'apefea ona foliga i moli eseese.E ono fa'atuai ai le ata vali mo se vaiaso pe lua, ae e mafai ona aloese mai le le fiafia.

2. Fa'atau se fala fala

E pei o le fala fa'a Eleni Shag fa'aigoa, fa'atasi ai ma lona fa'alelei fa'alelei ma le lalelei lalelei, e faigofie lava ona fa'atau.O le faʻafitauli o loʻo latou sasaa le tele o lauulu nai lo Labrador Retrievers.O nisi tagata e ona fale ua masani ona nonofo ma le fulufulu mamoe e opeopea i totonu o le fale ma ua le mafai ona faamama, ae o le toatele o le a le aoga ma iu ai ina tiai le fala pe tuu ese.

3. Fa'apipi'i fa'amau maamora

E pei lava o seevae mulivae maualuga ma se lagona o le mamanu, o le a filifili pea tamaʻitaʻi faʻalelei e umia e tusa lava pe faʻafefea ona faʻaoso e isi.O fata maamora e matagofie tele foi mo le tele o tagata e ona e tetee atu i faaosoosoga.O le a latou maua le manatu le talafeagai o le matagofie o meafaitino o le a maua ai le tau maualuga o le tausiga;ae a vave ona aliali mai ni maosiosia ma pisia i luga o le fata, o le a mautinoa lava le salamo i la latou filifiliga.Mafaufau i le tumau, o le fou ma faaleleia quartz countertops o le a sili atu le filifiliga.

4. Teuteu le potu malolo i sofa felanulanuai

Ina ia fa'aopoopo le ola i se nofoa po'o se sofa, e mafai ona e sui le lanu o aluga ma aluga, ae a e fa'ai'u i se sofa e felanulanua'i felanulanua'i pe soona mamanu, o le tofo o lou fale e lamatia.Atonu e foliga manaia ma manaia mo sina taimi, ae a pulea e le sofa le mamanu o le potu malolo atoa, e te manaʻo e sui i se sofa e sili atu le le mautonu pe a mavae ni nai tausaga.

5. Tasi le mae'a

O le faia o se fa'afouga atoa i totonu i le taimi e tasi e masani ona ta'ita'iina atu ai i le salamō i se fa'ai'uga vave.E manaia le fa'atauina o se seti atoa o meaafale ma fa'auma le teuteuga fa'atusa pe a uma ona e alu i totonu, ae a amata loa ona e nofo i lou fale fou, atonu e te matauina e le mafai e pupuni fou ona poloka le malamalama mai le potu malolo la.Ose faiga masani le faia o se oka i luga ole laiga ile kiliki tasi.O le moega e le lelei e pei o le tuai, na iloa ai foi e tatau ona fesuiai le ofisa ma le potu malolo.Ae ua e lelea lau paketi... o le mamanu matua e umi se taimi, aua le faanatinati.

6. Fa'ata'atia se kapeta pa'epa'e

O se vae pa'epa'e mama e lalelei ma lalelei, ma afai o oe o se tagata mama ma e leai sau fanau po'o ni fagafao i totonu o lou fale, o le tausia o se fala pa'epa'e mai le fa'aalo po'o se fala faatafafa pa'epa'e mama e foliga mai o le auala lea. alu.O le mea moni, e le aoga foi lena mea.Tusa lava pe e te le ofuina ni seevae i le potu malolo ma faʻamama i aso uma, o le kapeta paʻepaʻe o le a mautinoa lava le suia i le pefu.

O le teuteuga o le fale o se "minefield" e le mafai ona paʻi i ai

1: Faʻaleagaina o puipui e amoina uta

O le tuʻiina o pu i puipui, talepeina puipui e fesoʻotaʻi ai poletito ma faitotoʻa ma faʻamalama, faʻateleina le lapoʻa o uluaʻi faitotoa ma faamalama, poʻo le fausiaina o isi faitotoa ma faamalama i le taimi o teuteuga o fale e mafai ona faaleagaina ai puipui o loʻo amoina uta, mafua ai le taʻe o le fale, ma e oʻo lava i le afaina tele o le mafuiʻe o le potu, faʻapuupuu le ola tautua.

2: maamora fola o le fale

Pe a teuteuina lou fale, e tatau ona e gauai atu i le le faʻapipiʻiina o fola uma o le fale i le maamora.Ona o le maamora e faasefuluina ona mamafa atu nai lo fola o le fola po o fola laupapa o le vaega lava e tasi, afai e ufiufi uma le fola i le maamora, e ono lofituina ai le fola.

3: Tu'i pu i le ipu sima pu li'o

Faʻalogo lelei pe a teuteuina le fale, taumafai e aloese mai le viliina o pu, viliina pu, tautau faʻalo ma faʻapipiʻi faʻamalama faʻataʻitaʻiga i luga o le sima puʻu sima ipu, a leai o le a faʻaumatia le malosi faʻavae o le ipu puʻu liʻo, lea e le talafeagai mo le saogalemu o fale. .

4: Fa'amavaeina e le'i fa'atagaina ma fesuia'iga o paipa kesi

I le taimi o teuteuga i totonu, e tatau ona e gauai atu i manaoga saogalemu o paipa kesi ma mea faigaluega, ma aua le faʻamavaeina ma fesuiaʻi paipa e aunoa ma se faʻatagaina, ina ia aua neʻi aʻafia ai le faʻaogaina masani o le paipa kesi.E le gata i lea, e tatau ona maitauina o le mamao vavalalata i le va o le paipa eletise ma meafaigaluega ma le paipa kesi e le tatau ona itiiti ifo i le 10 cm, ma o le mamao mamao i le va o le va o le uaea ma le paipa kesi e le tatau ona itiiti ifo i le 3 cm. , ina ia aloese mai le afi e mafua mai i le eletise eletise.

5: O le ogaumu kesi e tu'u i luga o le kapoti laupapa fola

Pe a teuteu le umukuka, aua le faʻafefeteina foliga vaaia, tuʻu le ogaumu kesi i luga o le kapoti laupapa fola, tuʻu na o le afifiina o le kesi autu autu i luga o le kapoti laupapa fola.Aua afai e mu le kapoti o le fola, e faigata ona tapuni le valve kesi autu i le afi, ma o taunuuga o le a leaga.

Pe a filifilia uaea fale, ia mautinoa e faʻaaoga uaea kopa ma aloese mai le faʻaaogaina o uaea alumini.O uaea alumini e le lelei le fa'aogaina o le eletise, ma o uaea e faigofie ona vevela i le taimi o le fa'aoga, ma mafua ai ona matala so'oga ma e o'o lava i afi.E le gata i lea, e tatau foi ona maitauina i le taimi o le fausiaina e le mafai ona eliina ni tootoo ma tanu saʻo uaea i luga o le puipui, ae ia faʻaogaina le faʻapipiʻiina masani e aloese ai mai le tafe ma le afi.

6: Ua tafe le faletaele

O le vai ta'ele o se tasi lea o so'otaga autu ile teuteuga ile faleta'ele.Afai e le lelei le faiga o galuega e le susu, o le a mafua ai ona tafe le vai i faletaele o tagata o loʻo nonofo i lalo ma mafua ai feeseeseaiga i le va o tuaoi.I le taimi lava e tasi, afai ei ai se faʻafitauli e le susu pe a maeʻa le teuteuga, o galuega uma i le eleele i totonu o le faletaele e manaʻomia ona toe faʻaleleia, lea e matua faigata lava.

7: O le taualuga e telē tele ma e lagona le atuatuvale

Pe a teuteu e nisi o tagata o latou fale, ina ia mafai ai ona tulituliloa se sitaili matagofie, o puipui uma e ufiufi i paneli, ma e oʻo lava i le lua pe tolu faʻaofuofu o faʻaluga faʻaofuofu e faʻapipiʻi i luga o le uluaʻi taualuga, lea e le fautuaina.O lenei mea e le gata ina faʻaitiitia ai le avanoa o le fale, ae o le tau teuteuga o le a maualuga, ma e le talafeagai i le puipuia o afi.Afai e maualalo tele le taualuga, o le a lagona ai le atuatuvale o le potu atoa, lea e le faʻafetai.

8: Ua mamafa tele le moli

E ui ina matagofie le moli o loo tautau i totonu o le fale, ae e pei o le "Sword of Damocles" i luga o o tatou ulu.Afai e paʻu i lalo i se tasi aso, o le a le fiafia.O le mea lea, aʻo leʻi tautau se moli i le fale, e tatau ona e faʻalogo i le gafatia o le avega o le matau lagolago.O le matau e tatau ona mafai ona tauave fa'afafa taimi le mamafa o le moli ina ia saogalemu.

O le teuteuga o fale e le o se mea e mafai ona maeʻa i se taimi puupuu.I le faagasologa o le teuteuga, e tele faʻamatalaga e manaʻomia ona pulea e lē e ona i se auala atoa, ina ia aloese mai le tuua o le faanoanoa i le teuteuga i le tele.Se'i o tatou a'oa'oina ni fa'amatalaga teuteu fale fa'atasi ma le teuteuga fa'alauiloa!

Fuafuaga ma le fa'atulagaina o teuteuga o fale

1. Fa'asologa o tufatufaga tetele ma laiti

O le nofoaga e iai le moli sili ona lelei ma le tele o avanoa e faʻaagaga mo le nofoaga autu;O le malamalama o le ao e mafai ona lagona ai e tagata le faagaeetia ma atiina ae se lagona mautinoa (ae o lenei malamalama masani e malu, ae le o le ituaiga e faʻaalia i sisifo).I se avanoa e lava le malamalama masani, o le a lagona e tagata le mafanafana .

Afai e laʻititi le aiga, afai e te manaʻo e faʻalautele le avanoa i totonu o le nofoaga autu, e tatau ona e faʻaititia isi avanoa poʻo galuega.Afai e manaʻomia le faʻalauteleina o le potu malolo, o le potumoe sili e mafai ona laʻititi;aua e te manatu o loʻo i ai ni faʻatulagaga, ae e mafai ona e faʻaogaina avanoa e tele-galuega poʻo mamanu tatala, e pei o le potu malolo ma le potu suʻesuʻe, faʻatasi ma le potu malolo ma le potu 'ai, ma isi, e faʻalautele ai le avanoa.

2. Su'e le vaega autu

O le mea e taʻua o le vaega autu e faʻatatau i le avanoa e faʻaalu ai le taimi sili ona umi o le aiga, ona fuafua ai lea o le faʻatulagaga autu o le fale e faʻatatau i lenei mea.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaluina le tele o le taimi e matamata ai i le TV, o le vaega autu o le potu malolo;afai e te 'ai mo se taimi umi, o le vaega autu o le faleaiga.O le sili atu ona manaia o le mamanu o le nofoaga autu, o le tele foi lea o le a mananao le aiga e nonofo iinei.O tagata o le aiga e fegalegaleai ma fesootai atili le tasi i le isi, e faaopoopo atu i le faaleleia atili o lagona o se tasi, o le a lelei foi le va o tagata o le aiga.

3. E sili atu le taua o le ea ma le moli nai lo le faiga

E le lelei le ea ma le moli, ma e tusa lava po o le a le tele o tupe e faʻaalu i teuteuga, o le fale e leʻo lelei lava e nofo ai. O le a le lelei o le ea?O le tele o tagata e masani ona manatu sese pe a iai faʻamalama matala, e taʻua o le ea.Leai, e taʻua o le ea pe a iai faʻamalama i luga o puipui e sili atu ma le lua, ma o loʻo i ai ala ea ma ea ea ina ia mafai ai ona tafe le ea.

Afai lava e lelei le moli ma le ea o le fale, e tusa lava pe leai se teuteuga i totonu, pe faʻatau meaafale i se faleoloa meaafale masani, e mafai lava ona e ola fiafia.Talu ai e susulu le la i totonu o le aiga, e matua matagofie lava, ma o le a e lagona ai e leai se mea tele i lenei lalolagi;afai e te faaopoopo i ai se lamepa ma se nofoa, e oo lava i le tuua toatasi e mafai ona faamaloloina

Mea masani i le teuteuga o le fale

1. E le'i taumafai le lanu a'o le'i valiina le puipui

A e fiafia i se lanu vali, fa'atau, ma amata valiina puipui.O se tasi lea o mea sese masani i le faaleleia o fale.O le lanu moni o le vali i luga o le puipui atonu e matua ese lava mai le faʻaalia i luga o le siata lanu.Vali muamua ni tama'i fa'ata'ita'iga i luga o le puipui ma va'ai pe fa'apefea ona foliga i moli eseese.E ono fa'atuai ai le ata vali mo se vaiaso pe lua, ae e mafai ona aloese mai le le fiafia.

2. Fa'atau se fala fala

E pei o le fala fa'a Eleni Shag fa'aigoa, fa'atasi ai ma lona fa'alelei fa'alelei ma le lalelei lalelei, e faigofie lava ona fa'atau.O le faʻafitauli o loʻo latou sasaa le tele o lauulu nai lo Labrador Retrievers.O nisi tagata e ona fale ua masani ona nonofo ma le fulufulu mamoe e opeopea i totonu o le fale ma ua le mafai ona faamama, ae o le toatele o le a le aoga ma iu ai ina tiai le fala pe tuu ese.

3. Fa'apipi'i fa'amau maamora

E pei lava o seevae mulivae maualuga ma se lagona o le mamanu, o le a filifili pea tamaʻitaʻi faʻalelei e umia e tusa lava pe faʻafefea ona faʻaoso e isi.O fata maamora e matagofie tele foi mo le tele o tagata e ona e tetee atu i faaosoosoga.O le a latou maua le manatu le talafeagai o le matagofie o meafaitino o le a maua ai le tau maualuga o le tausiga;ae a vave ona aliali mai ni maosiosia ma pisia i luga o le fata, o le a mautinoa lava le salamo i la latou filifiliga.Mafaufau i le tumau, o le fou ma faaleleia quartz countertops o le a sili atu le filifiliga.

4. Teuteu le potu malolo i sofa felanulanuai

Ina ia fa'aopoopo le ola i se nofoa po'o se sofa, e mafai ona e sui le lanu o aluga ma aluga, ae a e fa'ai'u i se sofa e felanulanua'i felanulanua'i pe soona mamanu, o le tofo o lou fale e lamatia.Atonu e foliga manaia ma manaia mo sina taimi, ae a pulea e le sofa le mamanu o le potu malolo atoa, e te manaʻo e sui i se sofa e sili atu le le mautonu pe a mavae ni nai tausaga.

5. Tasi le mae'a

O le faia o se fa'afouga atoa i totonu i le taimi e tasi e masani ona ta'ita'iina atu ai i le salamō i se fa'ai'uga vave.E manaia le fa'atauina o se seti atoa o meaafale ma fa'auma le teuteuga fa'atusa pe a uma ona e alu i totonu, ae a amata loa ona e nofo i lou fale fou, atonu e te matauina e le mafai e pupuni fou ona poloka le malamalama mai le potu malolo la.Ose faiga masani le faia o se oka i luga ole laiga ile kiliki tasi.O le moega e le lelei e pei o le tuai, na iloa ai foi e tatau ona fesuiai le ofisa ma le potu malolo.Ae ua e lelea lau paketi... o le mamanu matua e umi se taimi, aua le faanatinati.

6. Fa'ata'atia se kapeta pa'epa'e

O se vae pa'epa'e mama e lalelei ma lalelei, ma afai o oe o se tagata mama ma e leai sau fanau po'o ni fagafao i totonu o lou fale, o le tausia o se fala pa'epa'e mai le fa'aalo po'o se fala faatafafa pa'epa'e mama e foliga mai o le auala lea. alu.O le mea moni, e le aoga foi lena mea.Tusa lava pe e te le ofuina ni seevae i le potu malolo ma faʻamama i aso uma, o le kapeta paʻepaʻe o le a mautinoa lava le suia i le pefu.

O le teuteuga o le fale o se "minefield" e le mafai ona paʻi i ai

1: Faʻaleagaina o puipui e amoina uta

O le tuʻiina o pu i puipui, talepeina puipui e fesoʻotaʻi ai poletito ma faitotoʻa ma faʻamalama, faʻateleina le lapoʻa o uluaʻi faitotoa ma faamalama, poʻo le fausiaina o isi faitotoa ma faamalama i le taimi o teuteuga o fale e mafai ona faaleagaina ai puipui o loʻo amoina uta, mafua ai le taʻe o le fale, ma e oʻo lava i le afaina tele o le mafuiʻe o le potu, faʻapuupuu le ola tautua.

2: maamora fola o le fale

Pe a teuteuina lou fale, e tatau ona e gauai atu i le le faʻapipiʻiina o fola uma o le fale i le maamora.Ona o le maamora e faasefuluina ona mamafa atu nai lo fola o le fola po o fola laupapa o le vaega lava e tasi, afai e ufiufi uma le fola i le maamora, e ono lofituina ai le fola.

3: Tu'i pu i le ipu sima pu li'o

Faʻalogo lelei pe a teuteuina le fale, taumafai e aloese mai le viliina o pu, viliina pu, tautau faʻalo ma faʻapipiʻi faʻamalama faʻataʻitaʻiga i luga o le sima puʻu sima ipu, a leai o le a faʻaumatia le malosi faʻavae o le ipu puʻu liʻo, lea e le talafeagai mo le saogalemu o fale. .

4: Fa'amavaeina e le'i fa'atagaina ma fesuia'iga o paipa kesi

I le taimi o teuteuga i totonu, e tatau ona e gauai atu i manaoga saogalemu o paipa kesi ma mea faigaluega, ma aua le faʻamavaeina ma fesuiaʻi paipa e aunoa ma se faʻatagaina, ina ia aua neʻi aʻafia ai le faʻaogaina masani o le paipa kesi.E le gata i lea, e tatau ona maitauina o le mamao vavalalata i le va o le paipa eletise ma meafaigaluega ma le paipa kesi e le tatau ona itiiti ifo i le 10 cm, ma o le mamao mamao i le va o le va o le uaea ma le paipa kesi e le tatau ona itiiti ifo i le 3 cm. , ina ia aloese mai le afi e mafua mai i le eletise eletise.

5: O le ogaumu kesi e tu'u i luga o le kapoti laupapa fola

Pe a teuteu le umukuka, aua le faʻafefeteina foliga vaaia, tuʻu le ogaumu kesi i luga o le kapoti laupapa fola, tuʻu na o le afifiina o le kesi autu autu i luga o le kapoti laupapa fola.Aua afai e mu le kapoti o le fola, e faigata ona tapuni le valve kesi autu i le afi, ma o taunuuga o le a leaga.

Pe a filifilia uaea fale, ia mautinoa e faʻaaoga uaea kopa ma aloese mai le faʻaaogaina o uaea alumini.O uaea alumini e le lelei le fa'aogaina o le eletise, ma o uaea e faigofie ona vevela i le taimi o le fa'aoga, ma mafua ai ona matala so'oga ma e o'o lava i afi.E le gata i lea, e tatau foi ona maitauina i le taimi o le fausiaina e le mafai ona eliina ni tootoo ma tanu saʻo uaea i luga o le puipui, ae ia faʻaogaina le faʻapipiʻiina masani e aloese ai mai le tafe ma le afi.

6: Ua tafe le faletaele

O le vai ta'ele o se tasi lea o so'otaga autu ile teuteuga ile faleta'ele.Afai e le lelei le faiga o galuega e le susu, o le a mafua ai ona tafe le vai i faletaele o tagata o loʻo nonofo i lalo ma mafua ai feeseeseaiga i le va o tuaoi.I le taimi lava e tasi, afai ei ai se faʻafitauli e le susu pe a maeʻa le teuteuga, o galuega uma i le eleele i totonu o le faletaele e manaʻomia ona toe faʻaleleia, lea e matua faigata lava.

7: O le taualuga e telē tele ma e lagona le atuatuvale

Pe a teuteu e nisi o tagata o latou fale, ina ia mafai ai ona tulituliloa se sitaili matagofie, o puipui uma e ufiufi i paneli, ma e oʻo lava i le lua pe tolu faʻaofuofu o faʻaluga faʻaofuofu e faʻapipiʻi i luga o le uluaʻi taualuga, lea e le fautuaina.O lenei mea e le gata ina faʻaitiitia ai le avanoa o le fale, ae o le tau teuteuga o le a maualuga, ma e le talafeagai i le puipuia o afi.Afai e maualalo tele le taualuga, o le a lagona ai le atuatuvale o le potu atoa, lea e le faʻafetai.

8: Ua mamafa tele le moli

E ui ina matagofie le moli o loo tautau i totonu o le fale, ae e pei o le "Sword of Damocles" i luga o o tatou ulu.Afai e paʻu i lalo i se tasi aso, o le a le fiafia.O le mea lea, aʻo leʻi tautau se moli i le fale, e tatau ona e faʻalogo i le gafatia o le avega o le matau lagolago.O le matau e tatau ona mafai ona tauave fa'afafa taimi le mamafa o le moli ina ia saogalemu.https://www.ekrhome.com/100-original-china-wall-decoration-large-retro-antique-industrial-metal-art-home-wall-world-map-decor-product/


Taimi meli: Nov-24-2022