Дом од ковано железо

Се вели дека секое парче железа има живот, тие имаат уникатни спомени, имаат разновидни патувања и на нашето секојдневие му даваат посебна ретро и носталгична текстура, а има и некои железни уметнички елементи во животот.Ваквото постоење ви покажува свежа и цврста суштина.

Лебдечка полица

https://www.ekrhome.com/wall-storage-shelves-4-tier-soid-wood-shelves-wall-racks-iron-for-office-clothes-store-bedroom-living-room-free-combinatio- производ со силна стабилност/
Полица: Во некои мали агли или мал простор на ѕидот дома, ставете убави украсни предмети, изберете убави железни уметнички полици, дури и самата полица може да стане украсен предмет, а може да биде и како на фотографијата.Поставете некои дрвени фиоки, полици итн. со производите од ковано железо за дополнително да ја зголемите практичноста.

Клупи / седишта

https://www.ekrhome.com/shoe-bench-with-padded-seat-and-metal-shelf-multifunctional-seat-chest-hallway-living-room-sturdy-metal-frame-ulsb47bx-product/

Столче што менува чевли: табуретка која комбинира индустриски стил и американски кантри стил.Перничето е изработено од памучна и ленена ткаенина, која има уникатен и удобен допир.Со полнење со сунѓер, тој носи помеко чувство на седиште;оваа столица е комбинирана со масивно дрво. Материјалот од дрво е убав, а носивоста е посилна.Железната потпора помеѓу цврстото дрво е природно функционална, а исто така внесува индустриски стил во ретро стилот.

Држач за решетка и чаши за вино

https://www.ekrhome.com/metal-hanging-wine-glass-rack-product/

Држач за вино стакло: Железниот држач за вино стакло не само што има долг работен век, туку има и едноставен, лесен, цврст и нежен изглед, па затоа е многу популарен.Држачот за чаши за вино може да се користи како украс во домот, а взаемниот ефект на сјај може да го постигне со чашата за црвено вино.Држачот за винска чаша, исто така, може да се каже дека е еден вид украс кој го истакнува квалитетот на животот.

Железните уметнички елементи секогаш имаат вродена текстура, исто како и постоењето на совршена компатибилност со уметничките и тешките чувства, а постоењето на железни уметнички ветровити фенери може целосно да го покаже својот уникатен моден шарм и да ја направи железната уметност кул.Текстурата станува топла во неа.Уживајте во уметничкиот стил донесен од железни елементи, полн со шарм и полн со акцент!


Време на објавување: Мар-29-2021 година