E tatau ona laa i luga ole lua le fa'aleleia o fale a le tamaititi?

https://www.ekrhome.com/
E ui lava ua leva ona latou iloa o le faatauina o se fale ma teuteuga e le faigofie, ae na manatu Zhang Lin ma lona aiga le faigata o nei mea.

O Zhang Lin ma Wang Xue, o ē na tafetafea i matu mo le fa tausaga, na iu lava ina filifili e faʻatau se tamaʻi fale lona lua i se nuu tuai i Changping ina ua vaʻaia le anoanoai o fale fou i fafo atu o le Fifth Ring Road.Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu le fale, na filifili loa Zhang Lin e faia le "teuteu lona lua" i luga o le faʻavae o le faʻatumauina o vaega faʻapipiʻi muamua e pei o le vai ma le eletise ona o le utiuti o le paketi ma le taimi e siaki ai.

E pei o le tele o tupulaga talavou i aso nei, o le tele o meaafale laiti ua filifili e faʻatau i luga o le initaneti, ae ona o le mafaufau i le lelei, saogalemu, pe a uma ona faʻatau ma isi faʻafitauli, latou te filifili pea e faʻatau meaafale tetele e pei o sofa, pusa, ma moega tuusao.

Ae ina ua maeʻa le sili atu ma le masina o faaiuga o vaiaso ma faʻatautaia le lata i le sefulu maketi mea faufale i itumalo eseese o Beijing, e leʻi faʻatau uma e Zhang Lin meaafale na faamalieina ai o ia i totonu o le paketi faʻatapulaʻaina.

I le faaiuga, o Wang Xue na tatalaina le e-commerce platform ma le faʻaeteete, ma tuʻuina atu nai poloaiga mulimuli ina ua maeʻa.Ina ua uma ona maua oloa ma maeʻa le faasologa o asiasiga saogalemu, na manava le toʻalua i le mapusaga ma iʻu ai ina feoai solo i totonu.

O le aafiaga teuteu o Zhang Lin ma Wang Xue masalo o le auala lea e aʻoaʻo ai le toʻatele o tupulaga talavou pe a uma ona maua pepa ulufale i taulaga tetele.https://www.ekrhome.com/

 

Fa'aleleia fale, e le faigofie ona totogi le tupulaga

E mafai ona taʻua e pei o le tulaga muamua ma le lona lua o fanua faʻatau ua ulufale moni i le vaitau o le faʻatauga o maketi, faʻatasi ai ma le lagolagoina o faiga faʻavae e pei o le "fale ae le o le taumatematega" ma "naʻo le manaʻomia e faʻatau se fale" e iai. ua fa'asa'oloto i tausaga talu ai, o lo'o fa'atupula'ia le mana'omia o fale mo tupulaga talavou.faasaoloto.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, o faʻatauga o fale lona lua i totonu o taulaga muamua ua faʻatupulaia malosi, ma o le aofaʻi o fale faʻatau fale i Beijing, Shanghai, Guangzhou ma Shenzhen i le aofaʻi o faʻatauga ua siitia mai. 57.7% ile 2017 ile 64.3% ile 2020.

O le "2021 China Internet Home Improvement Consumption Trend White Paper" na tuʻufaʻatasia e CBNData ma Tmall o loʻo faʻaalia ai foʻi o le faʻatauga o fale faʻapisinisi o loʻo i ai nei ua oʻo atu i se tulaga e faʻauluina e fale faʻatau ma fale o loʻo i ai nei, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia faifaipea o tupe maua a tagata taʻitasi. ma le maualuga o le taumafaina, na amata ona naunau tagata faʻatau mo se siʻosiʻomaga ola lelei, ma o le manaʻoga mo teuteuga lona lua ma le faʻafouina o fale faʻalua na oʻo mai.

Ae ui i lea, i lalo o lea tulaga, faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le aganuʻu ma le faʻaogaina o le faʻaleleia o fale talavou i le lumanaʻi, o manaʻoga taumafa ma le malamalama o tupulaga talavou e uiga i le faʻaleleia o fale o loʻo feagai ma le filemu i le tele o suiga——

1. Talu ai o fale fou i totonu o aai tulaga muamua e masani ona i ai i totonu o le mama i fafo o le aai, pe a mafaufau i itu eseese e pei o le fale mautotogi ma femalagaiga, o le tele o fale e manaʻomia o le a faʻaalu pea i fale lua, ma teuteuga lona lua ma toefaafouga o le a avea ma vaaiga autu o le faaleleia o fale.

2. O le tupulaga talavou ua avea ma vaega autu o tagata faatau i le Initaneti fale faʻaleleia pisinisi.E pei o le Initaneti, latou te aoina le tele o faʻamatalaga i luga ole laiga mo suʻesuʻega aʻo leʻi faia filifiliga.

3. E le toe mafai e le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mamanu ona ausia o latou manaʻoga mo mea faʻalelei ma avanoa avanoa, ma o manaʻoga mo le faʻataʻitaʻiga ma auaunaga faʻapitoa faʻapitoa o le a maualuga atu.

4. O le teuteuga o fale o le a sili atu ona taulaʻi.I luga o le faʻavae o le mamanu faigofie ma sitaili mataʻina, o le a sili atu le gauai atu i le fausaga o le teuteuga o fale ma le poto masani faʻaoga faasaienisi.

5. E sili atu le au talavou e taʻitaʻia le faiga teuteu ma fesoʻotaʻiga ma o latou lava manaʻoga, nai lo le taliaina o le tulaga averesi e mafai e le maketi ona tuʻuina atu e avea ma tulaga faʻamaeʻaina.

E mafai ona fai atu o manaoga o tupulaga talavou mo teuteuga o fale o le a na o le maualuga ma maualuga.E tusa lava pe faʻatapulaʻaina le paketi, latou te faʻamoemoe e faʻateleina iʻuga sili ona lelei e ala i oloa taugofie ma sitaili laiti.I le taimi nei, afai e manaʻo faʻailoga ma alamanuia e faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi manaʻoga fou o le faʻaleleia o fale o loʻo faʻaalia i taimi uma, e le toe aoga le faʻalagolago i auala faʻatauvaʻa ma auala faʻavae.

Aemaise lava pe a le lava le faʻalagolago o tupulaga talavou i luga o luga ole laiga fale faʻaleleia tulaga, e faigata ona faʻaogaina lelei lenei galu o tufatufaga o taimi.
Mai le tuuina atu o filifiliga i le tuuina atu o tali

O i latou e iai le sogisogi malosi ua uma ona gaoioi.I le aso 14 o Setema, na faia ai e Tmall se fonotaga faʻaleleia o le siosiomaga i Hangzhou.O En Zhong, o le pule sili o le matagaluega o pisinisi mo le faaleleia o fale a le Tmall, na ia faatu mai e faaauau le faaleleia atili i auala e fa o le localization, content, upgrade service, and supply upgrade.Faatasi ai ma i latou, o gaioiga sili ona taua o le faʻasaʻolotoina o le Tmall Luban Star.https://www.ekrhome.com/

O lo'o fa'ailoa mai o le Tmall Luban Star ose faiga filifiliga ma fa'ata'ita'iga mo oloa fa'aleleia fale na fa'alauiloa e le Tmall Home Improvement.Ole fa'agaioiga fa'apitoa ole su'esu'e ma fua fa'atatau o oloa ma au'aunaga e fa'atusaina le fa'atuputeleina o le gaosiga ole alamanuia, ma tu'uina atu i tagata fa'atau ni ta'iala fa'atauga mautinoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavae i luga o le faʻatauga faʻatau ma faʻataʻitaʻiga o tagata o loʻo i ai nei o le Tao Department, 3-star oloa e filifilia, ona filifilia ai lea o oloa 4-star e ala i le faʻamaonia lelei ma le iloiloga, ma le maualuga maualuga, 5, e manaʻomia le faʻamaonia lelei, toe iloilo fautuaga palota autasi ma le fono.Fa'ailoaina o lenei vaega fa'atolu o le fa'ailoaina.

Mai le tulaga tau alamanuia, o oloa ua fa'amauina o le 4 ma le 5 fetu e fa'atusalia le tulaga auro o le alamanuia.

O latou tusipasi e sau mai le 13 Saina ma fa'alapotopotoga fa'atulafonoina mai fafo, e aofia ai TUV Rheinland, Suiselani SGS Group, Zhejiang Fangyuan Testing Group, ma Beijing Product Quality Supervision and Inspection Institute, lea e galulue fa'atasi ma Tmall Home Improvement.Latou te taulaʻi i le tumau, soifua maloloina, puipuiga o le siosiomaga, saogalemu, Faʻataʻitaʻiga ma isi 122 suʻega suʻega e faʻataʻitaʻiina.

Ma le mea mulimuli, e ala i le filifilia ma le makaina o itu eseese, o oloa ma auaunaga faʻatasi ai ma se igoa taʻutaʻua o tagata faʻaoga ma faʻavae lelei o le a faʻatulagaina, ina ia mafai ai ona fetaui vave manaʻoga o tagata faʻaoga.

I le aotelega, o gaioiga eseese e mafai ona malamalama o se taumafaiga sili atu a Tmall e foia ai le poto masani faʻatau a le tagata faʻatau ma faʻaiuga faʻatau.I totonu oi latou, o le suiga sili ona taua o le: mai le tuʻuina atu o se numera tele o filifiliga, faia o se meafaigaluega e fesoasoani i fefaʻatauaiga, i le faʻaitiitiga saʻo o le laina e mafai ona faʻamama, ma tuʻuina atu tali sili ona lelei ma sili ona talafeagai i tagata faʻatau.

O le auala sili lea ona lelei ma le le taua o fefaʻatauaʻiga i le sosaiete faʻatau faʻaonaponei.

O le fa'aleleia o fale e masani lava o se fa'atauga maualuga, maualalo, maualalo tulaga fa'atau oloa, ma e masani ona fa'aeteete tagata fa'aoga pe a fa'atau.E le gata i lea, a maeʻa le faʻasolosolo faʻainitaneti o le faʻaleleia o fale, e ui lava e tele atu filifiliga a le au faʻatau, o uiga faʻatau i luga ole laiga e faigata ona iloa ma faigata ona faʻatau atu e sili ona manino i le faagasologa o le faʻatauina o meaafale tetele ma mea fau fale.O nei mea uma ua tu'ufa'atasia fa'atasi ai le si'itia o le fa'ai'uga mo tagata fa'atau e fai fa'ai'uga fa'atau.

I le tali atu i lenei tulaga loloto o le tiga, Tmall, i le avea ai o se faʻavae, o loʻo taumafai atili fofo e ala i le tele o auala.

https://www.ekrhome.com/products/

"O tekinolosi sili ona maualuga a Tmall o loʻo faʻaaogaina i le fale faʻaleleia fale."I le fonotaga a le au tusitala, na otooto ai e En Zhong, le pule sili o le Vaega o le Faaleleia o Fale a Tmall, taumafaiga a Tmall i le tulaga o le faaleleia o fale i le sefulu tausaga talu ai."Pe i luga ole laiga ma tuusao faʻatasi o faʻatauga fou, poʻo 3D tekonolosi, faʻasalalauga faʻasalalau, ata vitio puupuu ma isi metotia i tausaga talu ai nei o le muamua lea e faʻaoga i le fale faʻaleleia fale."E tatau ona e iloa i le faiga o filifiliga mo le faʻaleleia o fale, pe mafai ona e totoina vave le mutia, ma pe o iai le faʻamautinoaga lelei ma le lelei pe a uma le faʻatau atu o mea sili ia e faia ai filifiliga e ese mai le "tau".I aso nei, o loʻo tuʻuina atu se faiga faʻapolofesa faʻapolofesa faʻataʻitaʻia, "taʻiala-style", lea e saʻo e foia ai le faʻafitauli o le saogalemu o tagata faʻatau.

O le mea lea, o le avea ma taʻiala "Michelin" i le fale faʻaleleia fale ma le fiafia tele o le foia lea o le faigata o tagata faʻatau i le faia o filifiliga i le feagai ai ma le tele o oloa faʻaleleia fale.I se tulaga lelei, o se taʻiala saʻo e mafai ona faʻapuʻupuʻu lelei le auala e faia ai filifiliga ma le fesoasoani a le pulega lona tolu, ma faʻaaoga le taimi sili ona itiiti ma le malosi e ausia ai le sili atu ona lelei ma sili atu faʻapitoa.Mo tagata fa'aoga, o se oso lea i le poto masani fa'atau.

O le mea moni, i lalo o le suʻesuʻega lelei, e tatau ona mateina mafaufau o tupulaga talavou.

O lenei poloketi su'esu'ega e vala'aulia ai fo'i KOL e pei o Qingshan Zhouping ma Rebecca o lo'o lava a latou a'afiaga i tupulaga talavou i le tulaga o teuteuga o fale ma le olaga e auai.O le uiga o le olaga o lona uiga o le IP.

I le gagana fa'aaoga a tupulaga talavou, o le IP e maualuga lona aafiaga.E mafai ona aumaia atili faauo aafiaga maketi.O le taimi lava o se oloa patino poʻo se faʻailoga o le IP ma faʻatusa, o lona uiga o le a sili atu se mafutaga ma tagata faʻaoga.Fa'alagolago i tua atu o fefa'atauaiga tele.

Afai e sologa lelei le faʻatinoga, mai le faʻaleleia o le poto masani o tagata faʻatau i le faʻaogaina o le IP e faʻaleleia ai le faʻamaoni o le faʻavae, e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga faʻaleleia fale i luga ole laiga i itu eseese.

E mana'omia ona toe fa'amanino le fa'aleleia o fale

E pei ona taʻua i luga, o le faʻaleleia o fale o se tasi lea o ponaivi sili ona faigata i le faagasologa o le faʻaogaina i luga ole laiga.

I le tele o tausaga o taumafai, i lalo o le faʻatapulaʻaina o le faʻavae, o le faʻaleleia o fale i luga ole laiga ua faasolosolo malie ona suia mai le tulaga faʻaletonu o le vevesi i se tulaga masani.Pe o le penetration rate i le itu manaʻomia, poʻo le tikeri o le galulue faʻatasi ma tulaga faʻasalalau i luga o le itu faʻatau oloa, ua matua faʻaleleia atili, ma o le aofaʻi o le faʻaogaina o le faʻaleleia o fale i luga ole laiga o loʻo faasolosolo malie lava.

O le lipoti o loʻo i luga o loʻo faʻaalia mai le 2016 i le 2020, o le faʻaogaina o le faʻaleleia o fale i luga ole Initaneti ua siitia mai le 11% i le 19.2%, ma o le taua o laina i luga ole laiga e faʻaalia e ia lava.Faatasi ai ma sini na fuafuaina e Enzhong, e oʻo atu i le faaiuga o le 2022, o le faʻasoa i luga ole laiga o le fale faʻaleleia fale o le a faʻatupulaʻia mai le 10% i le 20%, ma o le tau fefaʻatauaʻiga o le a sili atu i le 1 trillion.

Ae ina ia ausia lenei sini, e tele lava mea e mafai e le faʻavae ona fai.

Muamua lava, e leai se faʻailoga maualuga maualuga i luga ole laiga ile faʻaleleia o fale i luga ole laiga, ma o le faʻailoga e le o se mea sili ona taua e faia ai filifiliga i le faagasologa o le filifilia o meaafale mo tagata faʻatau.O uiga o oloa e aofia ai sitaili mamanu, meafaitino ma lanu o le mea sili lea ona taua.

E mafua foi ona o le aofaʻi o le maketi o maketi i luga o le initaneti o loʻo i ai pea le maualalo, o loʻo i ai se numera tele o siʻusiʻu umi, ma o loʻo sasaa mai i taimi uma ituaiga faʻaleleia o fale fou ma ituaiga olaga, lea e aumaia moni fetuunaiga faʻavae.Mana'oga mo le su'esu'eina ma le lagolagoina o ta'iala fa'ailoga.

E fa'afefea ona su'esu'e nei fa'ailoga fa'apitoa ma fa'avasegaina fale fa'alelei, ma fa'afetaui sa'o i latou o lo'o mana'omia, fa'aopoopo i le tu'uina atu o fefa'ataua'iga ma mea faigaluega fa'atau, e fa'atūina ai se va'aiga loloto i le va o fa'ailoga ma tagata fa'aoga, ma fa'apea fo'i le fa'aleleia atili o fefa'atauaiga.

O lona uiga, ina ia mafai e le Tmall Home Improvement ona ausia lenei mea, e manaʻomia le alu ese moni mai le matafaioi o fefaʻatauaiga faʻatautaia, aumaia moni taʻiala taʻiala mai le vaaiga a le alamanuia, ona faʻapipiʻi loloto lea o mea e mafai ona tuʻuina atu e ala i le mana'oga o tagata fa'atau.auaunaga.

Lona lua, auai loloto i le tele o fesoʻotaʻiga, mai le isi vaega i se tagata auai loloto i le alamanuia, ina ia maua ai le faʻaleleia o fale muamua manaʻomia e latalata i tagata faʻaoga.

I le taimi lava e tasi na tatala ai le Tmall Luban Star, na faʻasalalau ai foʻi e le Tmall Home Improvement le faʻalauiloaina o le pisinisi teuteu, ma faʻalauiloa le "Renovate My Home" applet i Chengdu.O le fuafuaga, o lenei galuega ua sauni e faʻalautele le faʻapipiʻiina i le taimi Faalua 11.
I le faagasologa o le faʻaauauina o le faʻaleleia, o le faʻaleleia o fale i luga ole laiga ua suia mai le faʻaletonu i le faʻatonuga, ona sosoo ai lea ma le faʻatonuga i le filifilia ma le lelei o fefaʻatauaiga, faʻaaogaina manaoga faʻapitoa mo tagata faʻatau e faʻamalosia le faʻaleleia o ituaiga ma filifili pisinisi.

Masalo i le lumanaʻi, pe a taumafai le toʻatele o tagata talavou e fausia o latou lava olaga faaleaiga i aai sima, e faigofie ona latou o atu i le taua.

Ose galuega telegese, ae o se tupulaga fou fa'atau, fa'atasi ai ma se ta'ita'i fa'atonu taimi, e ono fa'avavevave mea.


Taimi meli: Nov-02-2022